Herrestrupvej 11 4200 Slagelse

Solgt

Ualmindelig god landejendom med 10 tdl - ml. Sorø og Slagelse

En vidunderlig ejendom. Lige til at falde for og flytte direkte ind i - uden betænkning. Både indendørs og udendørs. Det hele hænger godt sammen, og ejendommen lukker sig om en, så man er i sin egen smukke verden, - mellem Sorø og Slagelse.

Her er lækkert og præsentabelt, meget personligt og lige til at nyde. 286 m2 boligareal + 135 m2 erhvervsareal til kontor/ galleri/ showroom eller andet.
Stuehuset har flere skønne opholdssteder. Det åbne køkken/alrum eksempelvis. Køkkenet er håndlavet i meget høj kvalitet, super smukt, lyst og bordpladen er rustik og mørk af bejset eg. Suverænt godt og dejligt. Indisk skifer på gulvene - med gulvvarme. Køkkenrummet hænger sammen med hele to glasudestuer - her er lyst og en herlig hyggelig stemning.
Dernæst er der opholdsstuen med loft til kip, brede Dinesen plankegulve, brændeovn med glasrude m.v. - et super smukt og hyggeligt rum.
Dejlig masterafdeling med eget badeværelse - og der ud over er her yderligere 4 store gode værelser, et badeværelse og et gæstetoilet. Masser af plads for stor familie. Alt er lyst og super indbydende, istandsat til et ualmindelig godt niveau. I kælderen finder man iøvrigt den skønneste vinkælder.
Erhvervsbygningen er sat i rigtig fin stand med skifergulve, spots m.v. thekøkken m.v. - lige til at anvende som gildesal eller til seriøs erhvervsvirksomhed.
Ejendommen opvarmes økonomisk med pillefyr.
De 10 tønder land / 5,5 ha., som hører til ejendommen, bruges pt. til græsfold. Her er ovalbane til islandske heste, og juletræer. Såfremt produktionen af juletræer skal medfølge aftales pris og vilkår nærmere. Det er nemt at etablere stald i laden, og her er en ualmindelig god jagt på ejendommen.
Omgivelserne omkring huset er anlagt rigtig godt med en stor plæne og masser af blomstrende buske og træer, så her altid er smukt, dejlig udsigt og meget privat. Let at holde og skønt at sidde i på de forskellige terrasser der findes på begge sider af huset. Skøn indkørsel med søjler, smedejernsport og allé af lindetræer. Et vidunderligt sted at komme hjem til hver dag.

Sagsfakta

Sagsnummer21479
TypeBolig/Erhverv, Landejendom / Landbrug
Ejerudgift2.049
Boligareal286 m2
Energimærke: D

Kontakt os

Tlf. 48 21 91 21