Lille Orebjergvej 2 3210 Vejby

Solgt

Stort fritidshus, direkte til Kattegat, Rågeleje


Et eksklusivt hus med stort boligareal og med masser af format. Højt beliggende og i første række til Kattegat, - et særdeles dejligt sted med indbygget stil, og vidunderlig uforstyrret udsigt over Kattegat. Huset er kvalitetsmæssigt lige så fint som et helårshus. Det har fritidshusstatus og er helt ideelt for en familie, som søger et ekstraordinært godt hus, god plads, kvalitet og præsentable forhold. Måske en udlandsdansker. Det er hvidpudset og har stråtag - topcharmerende og meget indbydende. Her er et boligareal på hele 372 m2 fordelt på to etager med hver sine kvaliteter og stemninger. Endv. findes et kønt anneks på 72 m2 med gæstebolig, dobbelt garage m.v.
Boligen har en særdeles god stemning. Der er meget format over stedet med store præsentable rum, smukke plankegulve m.v. og man er helt uforstyrret. Fra hele huset har man super fin vandudsigt og lysindfald både i stueplan og på 1.sal, herlige stuer, og hyggeligt spise køkken. En rigtig god planløsning og plads til en stor familie eller repræsentative formål.
Annekset er en fin lille lejlighed, dobbelt garage m.v. og de to bygninger danner en hyggelig lukket have. Grunden er på 5.692 m2
Kattegat taler for sig selv: Her er herligt badevand og en super dejlig badestrand lige nedenfor huset.
Rågeleje er et særdeles eftertragtet område, og her er kort afstand fra København.

Sagsfakta

Sagsnummer21578
TypeFritidshus
Ejerudgift23.098
Boligareal409 m2

Kontakt os

Tlf. 48 21 91 21