Hillerødvejen 99 3250 Gilleleje

Solgt

Kvalitetsejendom i smukke omgivelser, Gilleleje 16 ha.


Rokkeshøjgaard er en ejendom, man ikke kan lade være med at kikke efter. En smuk helhed, som ligger malerisk og helt ugeneret for sig selv, for enden af sin egen skønne allé. Den er tilpas tilbagetrukket fra vejen, lige udenfor Gilleleje i Nordsjælland. En særdeles gedigen gård i murermesterkvalitet, som er et herligt hjem, et skønt sted at vokse op, - og som der ud over egner sig super godt til flere andre formål.
Eksempelvis er det oplagt og tilladt at drive virksomhed herfra. Mange typer virksomhed kan have glæde af de repræsentative rammer og denne beliggenhed: En håndværksmester, en handelsvirksomhed, IT-virksomhed, e-netsvirksomhed, liberalt erhverv m.v. Eller her kan skabes den dejligste gårdbutik.
Der hører ca. 16 hektar til ejendommen, med agerjord, sø m.v. Enten kan man forpagte jorden ud, eller man kan selv dyrke den, have dyr eller hvad man får lyst til.

Stuehuset er på 223 m2. Et klassisk rødstenshus fra 1932 i smukke proportioner med højt til loftet, stuk, parketgulve og masser af lysindfald. Præsentabel hall, skønne rum, tre stuer en´suite, et lyst lækkert spisekøkken, gæstetoilet m.v. Her er udgang til en lukket have, pejs til hygge og en særdeles indbydende, hyggelig atmosfære. På første sal er her tre store gode værelser og badeværelse. Kælder med vaskerum m.v. Huset er i super fin stand, velholdt og lige til at falde for.

Her er tre erhvervsmæssige længer, og sammen med stuehuset danner de en hyggelig gårdsplads. Længerne har et bebygget areal på ca. 464 m2 plus et tilsvarende areal på 1. sal, og kan anvendes til utallige formål. I den ene længe er etableret rigtig gode rum - og endvidere kan de anvendes til værksted, lager, kontor, stald, hobbyformål, garager m.v.
Der må iøvrigt gerne etableres yderligere en bolig i en af de eksisterende driftsbygninger.
Ejendommen ligger tæt på Gilleleje, som er en rigtig god og eftertragtet by med bl.a. et hyggeligt havnemiljø. Byen er attraktiv på alle årstider.


Sagsfakta

Sagsnummer21584
TypeBolig/Erhverv, Landejendom / Landbrug
Ejerudgift2.591
Boligareal223 m2
Energimærke: G

Kontakt os

Tlf. 48 21 91 21