Skovvej 4, Havnsø 4591 Føllenslev

Solgt

Vidunderlig beliggenhed på stranden - Havnsø / Sejerøbugten

Et herligt træhus i første række til vandet - så godt beliggende at det rent faktisk ligger på stranden. Det er blandt de få huse, som kan tillade sig at sige at de har Havnsø´s bedste beliggenhed. Ingen vej foran, og ingen støj. Det ligger højt og med fuldkommen uhindret udsigt over Sejerøbugten - mod Nekselø og mod Havnsø. Det er opført i 1981 og er på 135 m2.
Det er oprindelig et helårshus, men har været anvendt som sommerhus. Køber kan vælge, hvad køber vil anvende det til.
Huset er velindrettet med terrasser på begge sider af huset - som har hver sine kvaliteter og er gode afhængig af vejr og vind. Stor udsigtsstue med brændeovn, et stort køkken/alrum, tre gode værelser, to badeværelser m.v. God plads og en dejlig uforpligtende og hyggelig stemning. En ny familie kan sikkert finde på at lysne noget af træet, men grundlæggende er huset rigtig fint, og lige til at falde for.
grunden er på 788 m2 og her er separat garagebygning med udhus / hobbyrum m.v.
Kort afstand til Havnsø med den stemningsfulde havn og indkøbsmuligheder. Her er ca. en times kørsel til København, masser af solskinstimer og den herligste ægte stemning. En oplagt mulighed for at fiske eller at have en båd eller kajakker liggende. Solnedgange og masser af skønhed lige uden for dørene.

Sagsfakta

Sagsnummer21591
TypeFritidshus, Villa
Ejerudgift2.200
Boligareal135 m2
Energimærke: G

Kontakt os

Tlf. 48 21 91 21