Tystrupvej 10 4250 Fuglebjerg

Solgt

Udsigtsvilla ved Tystrup Sø - syd for Sorø. Evt. bolig/erhverv.


En velholdt ejendom med suveræn god beliggenhed og fuld udsigt over Tystrup Bavelse Søen. Syd for Sorø / nord for Næstved. Et af den slags huse, som meget sjældent kommer i handlen. Opført af en murermester, som ville forkæle sig selv og sin familie.
Mange vil mene, at de smukkeste landskaber på Midtsjælland findes lige netop her ved Tystrup Bavelse Søerne. Fra dette hus får man fuld glæde af skønheden og de store fredede/naturbeskyttede områder. Huset ligger højt, lidt nedenfor Tystrup Kirke, så der er udsigt over hele herligheden, og man kan nyde det hver dag. Man er i øvrigt midt i særdeles fine naturoplevelser - eksempelvis yngler havørnen igennem de seneste år i skoven overfor og har unger. Skønne cykelture i noget af Danmarks smukkeste landskaber, marguritteruten m.v. Man også tæt på badestranden ved den rene Tystrup Bavelse Sø.

Huset er på 198 m2 i stueplan. Hertil kommer en høj god underetage på 120 m2. Det er bygget ind i skrænten og har to etager set fra søen - og en etage set fra haven. Haven er super hyggelig, velholdt og meget privat, og med udsigt over marker.
De 198 m2 er anvendt til bl.a. to dejlige store lyse stuer, et stort godt kontor/arbejdsværelse, køkken, soveværelse med walk-in og direkte adgang til badeværelse. På den ene side af huset (mod vandet) er her store sammenhængende balkoner og overdækninger rundt om huset, så man altid kan finde et sted med udsigt, tørvejr og læ. På den anden side af huset åbner det sig og har udgang til haven og en stor hyggelig terrasse i den vinkel, som huset skaber. Så overalt fra huset kan man nyde godt af de særdeles smukke omgivelser. I stueplan finder man yderligere tre gode værelser / kontor, gæstetoilet, stor entre m.v. samt en nedgang til underetagen, som er på 120 m2. Her finder man et super godt værksted, store gode rum og garage/værksted m. port, så man kan køre ind udefra. Stort pænt badeværelse, fyrrum, depot m.v. Her har tidligere været drevet selvstændig virksomhed fra ejendommen, og det egner den sig rigtig fint til. 38 m2 udhus/garage.
Tystrup ligger i et kuperet og smukt terræn med en fantastisk ro, og alligevel med en relativ kort afstand til eksempelvis Sorø eller Næstved. Grunden på er 1.726 m2.

Sagsfakta

Sagsnummer21603
TypeVilla
Ejerudgift2.355
Boligareal198 m2
Energimærke: E

Kontakt os

Tlf. 48 21 91 21