Plantagevej 76 3460 Birkerød

Solgt

Villa i et plan ved Furesøen, Birkerød


En lys og indbydende villa i 2. række til Furesøen - med herlig udsigt, og i eet plan. Huset er fra 1969 og har 183 m2 boligareal med en rigtig god planløsning. Det er nutidigt og moderniseret til et rigtig fint niveau. Man søger næsten automatisk imod det store åbne rum som vender ud mod søen. Her er stuen, spisestuen og køkkenet slået sammen til et vellykket stort åbent rum, hvor der kommer masser af lys ind. Foran stuen ligger den herligste terrasse, hvor man kan sidde og nyde omgivelserne. Ejendommen ligger i et dejligt naturskønt og roligt område, som er stærkt eftertragtet.
Huset har fire værelser - hvor det ene er mastersoveværelset, som har eget badeværelse. Endvidere er her to andre rum, som i dag ikke anvendes særlig aktivt. Det kunne være hobbyrum, kontor eller noget andet. Endnu et godt badeværelse, bryggers, gæstetoilet i entreen m.v. Et særdeles velfungerende hus, med masser af god plads uden at man skal bestige trapper.
Ved siden af huset, lidt for sig selv, ligger et mindre hus - der fremtræder som et dejligt anneks. Det var oprindelig en carport og er nu blevet indrettet med et værelse og toilet ( 20 m2 beboelse ) samt et lækkert motionsrum på 39 m2.
Grunden er på 1.079 m2 - let at holde. Ejendommen er nabo til bådelaugets areal, som ligger direkte ud til søen, og hvor man kan have sine kajakker eller sin lille båd liggende. Her er den herligste stemning og ualmindelig smukt.

Sagsfakta

Sagsnummer21649
TypeVilla
Ejerudgift11.088
Boligareal211 m2
Energimærke: C

Kontakt os

Tlf. 48 21 91 21