Gudmindrup Skovvej 44 4573 Højby

Solgt

Fritidshus i 2. række til herlig sandstrand. Gudmindrup Strand, Sejerøbugten.

En suveræn god beliggenhed på stor ugeneret naturgrund i 2. række fra den skønneste sandstrand i Odsherred ved Gudmindrup Strand. Et fritidshus for naturelskere, i et fuldkommen herligt område som sjældent er udbudt. Grunden er på 3.708 m2 - her kan man være fuldkommen privat - og her er to gode huse: Et hovedhus på 80 m2 + overdækket terrasse, og et gæstehus på 53 m2.

Området er kendt og elsket for sine store grunde, den super skønne strand, badevandet, naturen og den uspolerede følelse af ro. Man er midt i en herlig naturlig skov/plantage med en fantastisk skøn atmosfære på alle årstider.

Hovedhuset er et træhus fra 1966 - et rigtig dejligt og velfungerende hus med en herlig atmosfære. Her er en dejlig stue/spisestue, som aktiviteterne automatisk samles omkring, køkken, to værelser, badeværelse m.v.
Foruden huset er her et rigtig godt gæstehus fra 1974 med tre værelser, stue, bad og sauna. Et super godt hus, hvor man risikerer at gæster bliver længe ...
Der er en udvidet træterrasse mellem de to huse og de hænger godt sammen, som et herligt familiested hvor man både kan være sig selv og sammen på een gang.
Her er få skridt til stranden, så man kan tage sin morgenkåbe på og tage den skønneste morgendukkert - eller tilbringe hele dagen der.
Odsherred har mange solskinstimer og man er kun ca 1 times kørsel fra København. Man får meget for pengene og masser af livskvalitet, ro og skønhed. Her er eksempelvis også to gode golfbaner indenfor kort afstand, - og mange andre muligheder. Området er kendt for sin uspolerede ro og sit helt særlige lys, som har inspireret talrige kunstnere og på den måde er Odsherred også et kreativt værksted, hvor der skabes masser af skønne ting.

Sagsfakta

Sagsnummer21685
TypeFritidshus
Ejerudgift3.377
Boligareal133 m2

Kontakt os

Tlf. 48 21 91 21