Gl Strandvej 23 3050 Humlebæk

Klassisk smuk villa i Humlebæk - direkte til Øresund


En særdeles dejlig ejendom - super præsentabel og stemningsfuld på een gang.
Ejendommen ligger på Gl. Strandvej - ganske få huse syd for Louisiana. Det er det optimale sted, for vejen er ensrettet og derfor meget fredelig - og huset ligger lige ud til Øresund. Højt og smukt - med helt fantastisk udsigt fra hele huset. Her er man i sin egen uforstyrrede skønne verden, og grunden går helt ned til vandet, hvor man har sin egen bådebro, lysthus i vandkanten m.v. Bedre bliver det ikke.

Huset er opført i 1916 og har smukke rum med klassiske proportioner, højt til loftet og masser af lysindfald og udsigt. Her er 229 m2 boligareal + en tidligere garage på 30 m2, som er integreret i huset som en form for anneks med gildesal. Den nuværende ejer har moderniseret og istandsat huset til et særdeles dejligt nutidigt niveau. Her er en rolig og nærmest kulturel atmosfære i de kønne rum. Et skønt hjem, som det er skønt at komme hjem til. I stueplan er her tre stuer en suite - alle med uforstyrret vandudsigt. Her er lækre lyse plankegulve, hvide porcelænsbrændeovne m.v. - gedigne valg, som passer til huset og skaber en eksklusiv og ægte stemning.
På 1. sal er her tre reelle værelser - de to af dem har udgang til den herligste balkon mod vandet. Endvidere et godt badeværelse på begge etager m.v. Her er alt hvad hjertet begærer, og mere til.
Dobbelt garage på 36 m2. Grunden er 1.739 m2 og ender ved Øresund.

Sagsfakta

Sagsnummer21683
TypeVilla
Pris19.800.000
Ejerudgift16.502
Boligareal229 m2
Energimærke: D

Kontakt os

Tlf. 48 21 91 21