Græsdammen 6 2840 Holte

Solgt

Gl. Holte: Nyd udsigten til rigt dyreliv og åkander i egen sø

Det er som at træde ind i et eventyr. Ejendommen ligger ualmindelig smukt omkring en malerisk sø, hvor åkanderne ligger spredt på overfladen i de skønneste farver. Her er snoede stier omkring søen, dyr og fugle, hyggelige små og store terrasser i flere verdenshjørner, hvor man kan nyde det hele. Her emmer af helt privat atmosfære, - et sted som giver fred i sjælen.

Ejendommen ligger på Græsdammen i udkanten af Gl. Holte, hvor de stråtækte huse er opført som perler på en snor og hvor det ikke er uvant, at man støder på rytter og hest, træerne er høje og alligevel er her masser af himmel. Trods stemningen er man kun 20 min fra København i bil.

Villaen er omkranset af en grund på 3272 kvm. med privat indkørsel, den smukke sø foran ejendommen, flisebelagte terrasser og suveræn god udsigt alle steder. Solens stråler kan dagen igennem nydes i haven. Her er bl.a. en højt placeret terrasse, med vidunderlig stemning og direkte adgang til søen.
Huset er opført i 1968 og er løbende moderniseret, sidst med en smuk og super vellykket tilbygning med loft til kip, ovenlys og frit udsyn til havens glæder. Tilbygningen er fra 2005 og skaber en skøn sammenhæng til resten af ejendommen som fremstår med store vinduespartier og hvidpudsede facader.

Samlet er der 171 stemningsfulde m2 fordelt på 3 stuer en suite, 2 af disse er i forskudte plan, hvilket giver stuerne masser af liv. Spisestuen er i forlængelse af køkkenet, som også har udgang til bryggerset. Her er gæstetoilet og tre gode værelser, badeværelse m.v. i den ene ende af huset - således man kan trække sig tilbage fra villaens hjerterum. En ejendom med sjældent smukke omgivelser i et eftertragtet område tæt på København.

Villaen ligger i nærheden af Søllerød Golfklub, Trørødskolen, Rudeskov og Egene Ridecenter.

Sagsfakta

Sagsnummer21693
TypeVilla
Ejerudgift7.494
Boligareal171 m2
Energimærke: D

Kontakt os

Tlf. 48 21 91 21