Kongsmarkvej 175, + Tranevej 16A 4200 Slagelse

Solgt

Første række til vandet, 2 selvstændige fritidshuse, Kongsmark Strand


To selvstændige, super gode fritidshuse sælges her samlet. De to huse har fungeret som familiested til flere generationer, og ligger ved siden af hinanden med fælles indkørsel og fælles carport / udhus. Sælger foretrækker at sælge de to huse samlet. Prisen er for begge huse tilsammen ved køb af begge huse.

Hovedhuset ligger i første række til Storebælt med super udsigt over vandet og en særdeles attraktiv beliggenhed på Kongsmarkvej. Det har et boligareal på 118 m2, er opført i 1959 og er gennemgående ombygget og moderniseret i år 2000 og 2011 til et helt nutidigt og særdeles dejligt niveau. Bl.a. blev vinduer og døre udskiftet, et lækkert badeværelse med sauna blev etableret, ligesom et eksklusivt Unoform køkken med granitbordplader m.v., hvor man kan se ud over vandet mens man tilbereder maden. Planløsningen er åben og stue, spisestue og køkken hænger sammen i et herligt stort opholdsrum, hvor man er sammen, selvom man måske er i færd med hver sine ting. Store vinduespartier sørger for masser af lys og udsigt. Og der er lavet en stor skøn træterrasse, som forlænger stuen udendørs på to af husets sider, hvor man kan nyde både dage og aftener med sol og vandudsigt. Huset og vandudsigten er vestvendt, så her er de skønneste farver og stemninger når solen går ned i vandet. Hårdt vejr er her også tænkt på med en lukket terrasse på læ-siden. Huset er således super lækkert, lyst og indbydende - og lige til at tage i brug for en ny ejer. Foruden opholdsrummene og badeværelset er her bl.a. 2 værelser, et dejligt stort bryggers m.v. Et velfungerende og herligt hus med en grund på 1135 m2.

Grunden støder op til grunden til hus nr 2, og den nuværende ejer har valgt at husene har fælles indkørsel ad Tranevej. Ligeledes har de en fælles carport / udhus på 30 m2.

Hus nr 2 er et charmerende og velfungerende hvidmalet træhus med et boligareal på 62 m2, som er opført i 2006. Det er et dejligt regulært hus i god kvalitet ( EBK-hus). Her er en dejlig opholdsstue, som hænger sammen med køkkenet. 2 gode værelser og et pænt badeværelse. Det hele er særdeles velholdt og bærer præg af ikke at være brugt ret meget. Loft til kip, store glasvinduespartier, masser af lys og en rigtig fin atmosfære. Dejlig træterrasse i forlængelse af stuen. Grunden er 881 m2.
Kongsmark Strand ligger ud til Storebælt, lidt vest for Slagelse.

Sagsfakta

Sagsnummer21717
TypeFritidshus
Ejerudgift2.863
Boligareal180 m2

Kontakt os

Tlf. 48 21 91 21