Bjørstrupvej 17 3230 Græsted

Solgt

Charmerende hesteejendom, 6 tdl nær skov, Dønnevælde


Lysholm er en charmetrold af en ejendom med pudsede facader og stråtag. Den ligger på en lille lukket vej, uden gennemkørende trafik, ganske tæt på skoven: Harager Hegn / Gribskov, som man kan ride ind i ca 700 meter fra ejendommen. Den er indrettet til hesteejendom, og egner sig ualmindelig godt til det. Her er hegnede folde, en god 20 X 40 m ridebane ( oplyst), god stald og løsdriftsstalde på to folde, sadelrum, væksted m.v. Her er 3,2 hektar jord - svarende til ca 6 tønder land. Smukt, med bl.a. en lille sø, en stor dejlig og meget privat have, og tre hegnede græs folde.

Huset er opført i 1874 og er løbende blevet opdateret. Den nuværende ejer har bl.a. etableret et nyt badeværelse, hulmursisoleret, indlagt jordvarme m.v. så ejendommen er blevet en rigtig fin og velfungerende landejendom. Her er ca 215 m2 som anvendes til beboelse, hvor de 138 m2 er det oprindelige stuehus boligareal. Efterfølgende er en del af sidelængen inddraget og udnyttet. Tilsammen er her således nu god plads og mange muligheder. Et stort køkken/alrum, som står i åben forbindelse med en god vinkelstue, entre, to badeværelser, fire værelser / kontor m.v. efter behov. Det er også tilladt at drive erhverv herfra.

Ejendommens tre længer danner en hyggelig, lukket gårdsplads hvor man kigger ud mod haven, hønsehuset, frugttræerne, drivhuset mv. og folde i baggrunden. Endvidere en god lade, garage m.v. En overskuelig ejendom, som er let at gå til. Her er det hele, og en rigtig herlig stemning. Ejendommen ligger lidt uden for Græsted ved Dønnevælde i Nordsjælland.

Sagsfakta

Sagsnummer21709
TypeBolig/Erhverv, Landejendom / Landbrug, Lystejendom
Ejerudgift4.683
Boligareal275 m2
Energimærke: C

Kontakt os

Tlf. 48 21 91 21