Flinterupvej 2 4180 Sorø

Solgt

Lille Enemærke Skov - 40 ha. med herlig bolig.

Lille Enemærke Skov er en fantastisk skovejendom på 40 hektar. Huset, som hører til ejendommen, ligger helt perfekt i en stor lysning omgivet af skoven - nøjagtig som man kan drømme om det.
Huset er opført i 1947 og har et boligareal på 224 m2. Det er løbende moderniseret og her er en ganske vidunderlig stemning. Stue og spisestue hænger sammen i en dejlig åben planløsning, og åbner sig ind mod en dejlig lys og stemningsfuld stue. Uanset hvor man ser hen, er man omgivet af natur og skønhed som er omkranset af sin egen smukke skov. I stueetagen finder man også et stort værelse, badeværelse, bagudgang til jagthuset m.v.
Masterafdelingen ligger på 1. sal med et herligt soveværelse, et eksklusivt påklædningsværelse og badeværelse. En meget privat del af huset.
Foruden boligen er her rigtig gode ekstra bygninger til forskellige formål alt efter hvad køber skal bruge. Hobby eller erhverv. Her er bl.a. garage, carport, værksted, en bygning som tidligere blev brugt til erhverv, lade m.v. Masser af muligheder.
Skoven er varieret - det meste er blandet løvskov med store åbne engarealer, søer m.v. så her er virkelig dejligt, masser af naturoplevelser, talrige forskellige slags fugle og en super god jagt.
Ejendommen ligger på midtsjælland, lige nord for Sorø.

Sagsfakta

Sagsnummer21708
TypeBolig/Erhverv, Landejendom / Landbrug, Skovbrug
Ejerudgift2.363
Boligareal224 m2
Energimærke: E

Kontakt os

Tlf. 48 21 91 21