Haraldstedvej 154 4100 Ringsted

Solgt

Liebhaverejendom direkte til Haraldsted Sø - 13 ha, Ringsted

En stor skøn landejendom med 13 ha jord - svarende til ca. 24 tønder land - ved Haraldsted Sø på Midtsjælland. Et vidunderligt naturskønt sted, med meget stort boligareal, mulighed for erhverv m.v. og meget store støtterettigheder ( årlig EU-støtte ca. kr. 180.000,- som medfølger ). Den nuværende ejer har haft kvægproduktion i mange år. Her kunne lige så godt gå heste, får eller andet efter købers valg.
Ejendommen er stor, præsentabel og meget reel. Stuehuset er på 370 m2. Hertil kommer to gode erhvervslænger i samme stil som huset på hhv. 291 m2 og 219 m2, samt en stor løsdriftsstald på 1720 m2. Ejendommen er opført i 1976, løsdriftsstalden i 2011.
I hele stuehusets længde er her tre stuer en suite, med hver sin stemning, som alle vender ud mod haven, markerne og søen. Store skønne stuer, men alligevel hyggelige. Her er både udsigt, udgang til terrassen og masser af format i de repræsentative omgivelser. Endv. herreværelse, hall, gæstetoilet, kontor, spisekøkken m.v. i stueplan og på 1. sal finder man det skønneste soveværelse med påklædningsværelse, eget badeværelse og udgang til udsigtsbalkon mod vandet. Endvidere et par gode værelser og et mindre badeværelse. Flere gode værelser, badeværelse, sauna, bryggers, værksted, garager m.v. finder man i den ene længe, som er sammenbygget med stuehuset.
Den anden længe er en staldlænge.
Det er tilladt at drive erhverv herfra, og ejendommens størrelse giver gode muligheder for at anvende den som domicilejendom. Den er også stor nok til en stor og aktiv familie - eller flere generationer. Her er masser af fleksible muligheder.

Haraldsted Sø er et usædvanligt smukt område på Midtsjælland lidt nord for Ringsted. Her er store herlighedsværdier, og søen er ejet af Ringsted Kommune. Der tages både rekreative - og naturhensyn, og en del af søen er beskyttede fugleområder. Generelt er her fredfyldt, særdeles naturskønt og store oplevelser for fugle- og naturinteresserede. Et helt ualmindelig smukt og stemningsfuldt sted, med en rolig og afstressende atmosfære. Ejendommens jord går ned til søen, hvor man kan gå sig en dejlig tur langs søen, eller fx. tage en tur i sin havkajak. Her er utrolig stemningsfuldt, og man kan få talrige store og små naturoplevelser.

Sagsfakta

Sagsnummer21713
TypeBolig/Erhverv, Landejendom / Landbrug
Ejerudgift4.490
Boligareal345 m2
Energimærke: E

Kontakt os

Tlf. 48 21 91 21