Kirkerupvej 31 4000 Roskilde

Solgt

Høj kvalitet og plads til flere generationer / evt. erhverv - Roskilde

En særdeles imponerende ejendom, hvor man får et meget stort boligareal i høj kvalitet til en god pris, samt en herlig beliggenhed direkte ved et fredet naturområde. Tæt på Roskilde og tæt på København.
Her er 437 m2 super lækkert boligareal plus ca 75 m2 ekstra i den ene bolig, som er indrettet som stue. Hvis man tæller den dobbelte garage med, så er bygningens samlede areal næsten 600 m2 - og ejendommen har en ganske vidunderlig beliggenhed lidt nord for Roskilde. Den er opført i 2005 og er en stor skøn bolig, som har været anvendt til to generationer, og derfor pt. opdelt i to afdelinger. De kan nemt slås sammen til en megabolig - eller anvendes til blandet bolig/erhverv. Lidt tilbagetrukket ligger en pæn og diskret 300 m2 stor ladebygning med plads til biler, lager, hestestald og alskens pladskrævende ting man måtte have lyst til. En særdeles præsentabel helhed. Man er meget privat med smedejernsport m.v. mod vejen og en eksklusiv stemning. Næsten 20 tønder land / 11 ha jord hører til, og ligger naturskønt ned mod søen.

Hver af de to afdelinger af boligen har master-soveværelse med eget badeværelse, tre øvrige værelser, yderligere et badeværelse, et stort lækkert køkken/alrum, super skøn stue med panoramaudsigt og udgang til terrasse m.v. Den ene bolig har en stor skøn ekstra stue hvor der kommer lys ind fra tre sider. Hver af afdelingerne har også et velfungerende bryggers og den ene har udgang til dobbeltgarage. Ejendommens tre længer skaber en dejlig gårdsplads og omkring ejendommen er her tilplantet med blomstrende buske, roser m.v. så her er stemningsfuldt og smukke omgivelser overalt.
Der er meget herlighed i området. Naturen er utrolig indbydende og fyldt med oplevelser. Ejendommen ligger ud til Gundsømagle Sø, det smukkeste fredede fuglebeskyttelsesområde man kan tænke sig, hvor bl.a. storken er flittig gæst.
Man er tæt på Roskilde - som er en super god og helstøbt by med alskens tilbud. Og man er tæt på København. Et godt valg hvis man ønsker god plads, god kvalitet og god beliggenhed.

Sagsfakta

Sagsnummer21696
TypeBolig/Erhverv, Landejendom / Landbrug
Ejerudgift3.752
Boligareal437 m2
Energimærke: B

Kontakt os

Tlf. 48 21 91 21