Kongensgade 30 3550 Slangerup

Kingos Hus - en charmetrold af en ejendom ! Slangerup


Vores kendte salmedigter Thomas Kingo er født på dette sted - og blev siden præst i Slangerup Kirke. Her er stadig en forrygende dejlig stemning. Super hyggeligt og top-charmerende.
Huset er opført i 1727. Det er pudset og med stråtag, har et boligareal på 132 m2 samt et anneks på 24 m2. Et ualmindelig hyggeligt sted med en rolig og naturlig atmosfære. Grunden er på 525 m2.
Huset er lækkert moderniseret - lyst og herligt, og rummer en helt nutidig bolig. Gedigne materialer - enkle og dejlige valg, som passer til stedet og understøtter stemningen. I stueplan hænger et åbent lyst køkken sammen med spiseafdelingen og den ene stue. Her er ydereligere en stue, badeværelse, entre m.v. og bl.a. 2 dejlige værelser på 1. sal. Huset er registreret som bevaringsværdigt.
Haven og terrasseområderne, som ligger bag huset fuldender oplevelsen. Her er udgange fra både stue og køkken og virkelig top-idyllisk med varierende oplevelser og stemninger, mange forskellige planter, blomstrende buske og frugttræer mv. Her er ualmindelig malerisk og hyggeligt og man er samtidig meget privat. I den ene ende af haven ligger et godt anneks på 24 m2, som er indrettet så ejer bl.a. anvender det til kontor.
Ejendommen er en sjælden kombination af charme og enkel skønhed. Leder du efter et hus, som understøtter en varm og ægte livsform, så er det lige her.
Slangerup ligger i Nordsjælland, ca ½ times kørsel fra Kbh, 15 minutter fra Hillerød.

Sagsfakta

Sagsnummer21729
TypeVilla
Pris2.350.000
Ejerudgift4.074
Boligareal132 m2
Energimærke: F

Kontakt os

Tlf. 48 21 91 21