Tvingsvej 29 3200 Helsinge

Solgt

Ekseptionel landejendom, attraktiv beliggenhed i Annisse / Nordsjælland

En helstøbt kvalitetsejendom. Smuk og med en ualmindelig dejlig atmosfære. Gennemmoderniseret i gedigne materialer og med en herlig naturskøn beliggenhed i Annisse – omkranset af sin egen jord, sø og skov. Her er ca. 5 hektar jord / 9,3 tønder land / 51.291 m2.
Ejendommen ligger ugeneret og fredeligt, - og som den sidste ejendom på en lukket vej. Som nabo til et boligområde som ligger skjult bag ejendommen, og med den smukkeste natur og fuld udsigt på de tre øvrige sider. Med kort afstand og stisystemer til gode skoler m.v. – og alligevel er man ”på landet”.
Huset er et trelænget top-charmerende og klassisk dansk husmandssted, som oprindelig blev opført i år 1700. Den nuværende ejer har ad flere gange moderniseret det – senest i 20016 - til en totalt nutidig bolig med loft til kip, masser af lysindfald, god isolering, jordvarme m.v. lige til at flytte ind i og nyde.
Her er 229 m2 smagfuldt boligareal med god loftshøjde og en garagebygning på 82 m2 i samme stil, som er opført i 2004.
Husets hjerte er en enestående stue og et stort køkken alrum. Begge dele er super vellykkede på hver deres måde, og man føler sig hurtigt meget ”hjemme”.
Stuen er bygget sammen af flere til en herlig helhed med loft til kip og den mest fantastiske stemning. Man bliver både overrasket og helt stille af glæde over hvor godt det er lykkedes at inddrage udsigten til naturen i boligen og få et suverænt lysindfald i dette smukke rum. Udsigten over jorden og søen er betagende på alle årstider, og her er man i første parket til de skønneste naturoplevelser, uanset om man interesserer sig for fugle eller vildt – eller bare skiftende lys i landskabet. Der er brændeovn i den ene ende af stuen, men efter jordvarmens etablering anvendes den kun for hygge.
Det store køkken/alrum er et rigtigt hjerterum, hvor der er plads til alle og super hyggeligt. Her mødes man, og bliver hængende. Køkkenet er fra køkkensnedkeren og er lavet til stedet.
Her er god plads i huset, og en fin planløsning. Fem værelser / kontorer eller hvad man ønsker at anvende rummene til, fordelt i hver sin ene af huset. Og to gode badeværelser – et i hver ende. Endv. bryggers, entre m.v. og talrige udgange fra mange af rummene, så man kan nyde terrasserne på flere sider af huset og de smukke omgivelser. Den nuværende ejer har flere skønne ”spots” hvor de særligt nyder at sidde, og omgivelserne virker næsten meditative i deres rolige energi. En lille herlig skov får man også med, og den har helt sin egen charme.
I 2004 opførte sælger garagebygningen, som foruden plads til to biler, rummer et par gode rum til udhus- eller værkstedsformål. Bygningen vil let kunne anvendes til andre formål – f.eks. stald ( eller man kan etablere en lille stald et andet sted). Den har to elporte, er stråtækt m.v.
Ejendommen egner sig rigtig fint til en børnefamilie. Man er tæt på legekammerater i det bagvedliggende boligkvarter, og tæt på skoler m.v. Her er ca. 1,5 km. til ”Bjørnehøjskolen”, som er kåret som kommunens bedste folkeskole. Derfra yderligere 2,5 km til ”Realskolen”, som er kåret til en af Danmarks bedste privatskoler. Ca. 3 km. til motortrafikvej og derefter er man på motorvej til Kbh.

Sagsfakta

Sagsnummer21733
TypeBolig/Erhverv, Landejendom / Landbrug
Ejerudgift4.975
Boligareal229 m2
Energimærke: B

Kontakt os

Tlf. 48 21 91 21