Tuelsøvej 20 4180 Sorø

Solgt

Udsigtsvilla med zen-stemning, 1. række til Tuelsø, Sorø

Pragtfuld arkitekttegnet villa, som ligger ud til og med den herligste udsigt over Tuelsø.
Ejendommen er opført i 1974, og den nuværende ejer har indenfor de seneste år fået den gennemmoderniseret og fuldkommen opdateret både smags- og materialemæssigt, så den er blevet en ultra god, nutidig og smagfuld ejendom i sikker minimalistisk stil og meget høj kvalitet. Her er mere end 300 m2 fordelt på to etager med en rigtig god planløsning, og med masser af herlighed for øjet og sanserne. En smuk bolig og en dejlig atmosfære at komme hjem til. Skønne rum, lækre materialer og meget harmoni. Et særdeles velindrettet hus som opfylder alle de krav en kræsen moderne familie stiller til indretning og trivsel.

Her er særdeles præsentabelt og stemningsfuldt både indvendigt og udvendigt. Stuerne hænger eksempelvis sammen med en lukket gårdhave med træterrasse i flere niveauer og søudsigt gennem huset - top lækkert og særdeles malerisk. Og super herligt i hverdagen hvor man kan sidde i læ og spise i gårdhaven eller opholde sig på den store terrasse mod søen, hvis man foretrækker det. Ankomstpartiet og terrasseområderne omkring ejendommen er belagt med store eksklusive lyse sandsten. Ejendommen er bygget ind i bakken, så den er i to etager mod søen, hvor den rigtig åbner sig op mod lyset og udsigten. Een etage mod vejen, hvor der er lukket, så man kan være helt privat. Grunden er 1.218 m2.

Her er to smukke stuer ( hhv. biblioteksstue og pejse- / opholdsstue ) som vender mod søen, og et super dejligt stort lyst køkken-alrum-spisestue som er indrettet i 2017 med samme betagende udsigt. Endv. fem store dejlige værelser, tre luskuriøse badeværelser som er mega lækre i lys travertin, gæstetoilet, et par depotrum, vaskerum, entre m.v. Eksklusivt, og med en fin sammenhæng. Overalt er her udgange til de smukke omgivelser og/eller store vindues- og glaspartier som giver det skønneste lysindfald i boligen.
Ejendommen er en sjælden kombination af minimalisme, eksklusiv luksus og hygge. Skønt beliggende i hyggeligt kvarter hvor man kan gå rundt den dejligste tur rundt om Tuelsø eller gå ture i skoven. Her er talrige oplevelser på tætteste hold, hvor både havørne og andre spændende fugle holder til, og hvor lystfiskere nyder søens rigdom. Kun få minutters kørsel til Sorø- bymidte og motorvejsafkørsel til København.

Sagsfakta

Sagsnummer21722
TypeVilla
Ejerudgift5.146
Boligareal296 m2
Energimærke: D

Kontakt os

Tlf. 48 21 91 21