Tranderupvej 20 4230 Skælskør

Solgt

Eksklusiv hesteejendom ved Skælskør


HER får man meget for pengene ! - Bangskovgaard er en ualmindelig god hesteejendom, hvor både mennesker og heste har fantastiske forhold.

Stuehuset er eksklusivt og særdeles præsentabelt. Det er oprindelig fra 1888 og i fine klassiske proportioner. Indenfor de seneste få år er det sat i super god stand. Hvidpudset og med sorte glasserede tegl står det og stråler af høj kvalitet. Både indvendig og udvendig får man en fantastisk ejendom, som ejeren har ofret rigtig mange penge på. Boligarealet er på 339 m2 - alt i tip-top nutidig stand. Her er bl.a. gulvvarme, et dejligt indeklima og rigtig fint energimærke B.
Man fascineres automatisk af et stort herligt køkken / alrum med lys ind fra to sider. Ualmindelig indbydende og åbent ind mod stuen. Det er virkelig vellykket og lige til at falde for. Endvidere en dejlig stue på begge etager - med udgang til hhv. terrasse og balkon. Her er 6 gode værelser, to lækre badeværelser, gæstetoilet, bryggers, entre m.v. I en af længerne har man også en dejlig gildesal med bad/toiletforhold. Ejendommen opvarmes økonomisk med træpiller, har solcelleanlæg og solvarme til opvarmning af brugsvand. Flere af bygningerne er registreret som bevaringsværdige.

I en af længerne er på 1. sal etableret et dejligt spændende område til kontor eller andet på ca 130 m2. Den nuværende ejer anvender det til beboelse, hvor der er en stor stue, spisekøkken, badeværelse med brus samt to værelser. Det er dog ikke registreret som bolig.

Til hestene er her en god stald med 14 bokse, hegnede folde, en god lys ridehal 20x40m og udendørs ridebane 20x60m. Til ejendommen hører ca. 5,8 ha jord, svarende til ca 10,5 tønder land.
Ejendommen ligger i dejlige omgivelser tilpas tilbagetrukket fra landevejen lidt nord for Skælskør. Det er muligt at ride ned til Storebælt eller til skovene i området. I bil er man i Skælskør på fem min. og ved motorvej mod Kbh på ca 15 min.

Sagsfakta

Sagsnummer21739
TypeBolig/Erhverv, Landejendom / Landbrug
Ejerudgift3.851
Boligareal339 m2
Energimærke: B

Kontakt os

Tlf. 48 21 91 21