Strandlystgårdsvej 49 4583 Sjællands Odde

Solgt

Fritidshus på Sj. Odde og ekstra byggegrund med natur/skov


En fredfyldt og naturskøn plet på Sjællands Odde - med kort afstand til stranden ind mod Sejerøbugten, og lidt længere til stranden på Kattegat-siden.
Et fritidshus på 62 m2 boligareal i hovedhuset, som er opført i 1972. Hertil kommer et par gode annekser, hvor der er gæsteværelser, et udhus m.v. som tilsammen danner en herlig og charmerende helhed. En lille privat landsby med skønne terrasser mellem husene, udekøkken, overdækket terrasse m.v. og en stor plæne som samler det hele. Super charmerende. Grunden er på 1.396 m2.
Hovedhuset indeholder stue, som har dejlig udsigt over haven og grunden. Herfra er der udgang til overdækket terrasse, og stuen hænger sammen med køkkenet. Endvidere badeværelse, og soveværelse m.v. samt et ekstra værelse. Yderligere to gæsteværelser finder man i de mindre huse omkring huset. Her er et udhus på 12 m2, et på 10 m2 og et på 18 m2. Foruden gæsteværelser er der i disse huse også værksted og skur med plads til diverse havemøbler m.v.

Nabogrunden er på 1.393 m2. Den er ubebygget og her er skov i dag. En vidunderlig oase med stier og herlig stemning. grunden kan bebygges med et fritidshus. Den ligger pt. som en naturlig forlængelse af nærværende ejendom, og køber kan købe den med for kr. 295.000,-
Købere der køber hovedejendommen vil blive foretrukket ved salg af nabogrunden.

Sjællands Odde er et særdeles naturskønt sted med mange solskinstimer og et herligt lys, som har inspireret talrige kunstnere. Her er dejligt badevand, masser af skønne naturoplevelser og en atmosfære som gør det nemt at slappe af og nyde det hele. Nærværende ejendom ligger i et dejligt sommerhusområde på hyggelig lille vej.


Sagsfakta

Sagsnummer21748
TypeFritidshus
Ejerudgift1.173
Boligareal74 m2

Kontakt os

Tlf. 48 21 91 21