Stæremosevej 6 3200 Helsinge

Solgt

Skøn villa i landzone med mulighed for hestehold i Helsinge


En super charmerende landvilla som ligger idyllisk med udsigt til åbne marker og sø. Huset er sat i fin nutidig stand, samtidig med at sælger har respekteret og bevaret en herlig bondegårdsfølelse. Huset er oprindelig fra 1775 - men fremtræder som en moderne og dejlig lys bolig, hvor der er anvendt gode ægte materialer som passer til stilen og stedet. Bl.a. finder man midt i huset et stort hyggeligt køkken-alrum, med lys ind fra begge sider og udsigt til / udgang til haven og terrasser på begge sider af huset.
Her er en dejlig rolig energi og ialt 231 m2 boligareal. Særligt kan også nævnes en vidunderlig stue med lys ind fra tre sider, som er særdeles vellykket. Her er lyse plankegulve og højt til loftet. I hver ende af huset og på første sal er her gode værelser. En stor skøn træterrasse ligger helt ugeneret i en af de vinkler bygningerne danner. Det giver herlige muligheder for nydelse og masser af stemning
I 2005 har sælger opført en rigtig god staldbygning på 65 m2 med plads til 2-4 heste. Bygningen kan sagtens bruges til andet formål - hobby / garage, værksted m.v.

På førstesalen finder man forældreafdelingen med bla. et lækkert kreativt badeværelse, to værelser mm. Kan helt oplagt indrettes som en eksklusiv privat etage.
I stueplan er der ligeledes et dejligt badeværelse - og her er gode værelser / kontorer, alt efter behov.
Her er et rigtig godt naboskab i området, hvor man hjælper hinanden. Grunden er på 2.587 m2. Hvis man vil holde hest er det i forvejen et godt og aktivt hesteområde, og sælger har haft fold til deres heste på naboens areal.

En særdeles dejlig ejendom med stemning og personlighed.

Sagsfakta

Sagsnummer21743
TypeVilla, Landejendom / Landbrug
Ejerudgift3.952
Boligareal231 m2
Energimærke: F

Kontakt os

Tlf. 48 21 91 21