Skodsborgparken 38, 3. TH. 2942 Skodsborg

Solgt

Skønneste lejlighed med ugeneret udsigt over Øresund i Skodsborgparken

Sjældent udbudt 3sals bolig med et fantastisk lysindfald. Igennem hele lejlighedens 120 m2 nyder man godt af udsigten over Øresund. På begge sider af boligen har sælger skabt hygge på solrige terrasser, således at man dagen igennem kan nyde godt af solens vandring, henover over Øresund og Jægersborg Hegn. Energien i denne bolig er vidunderlig, og man føler sig med det samme velkommen og taget rigtig godt imod. Boligen emmer af god smag og kvalitet.
Stue og spisestue er rummelig og er placeret i forlængelse med hinanden, således at man kan underholde mange gæster ved samme bord. Her er 2 skønne soveværelser, pænt badeværelse og nydeligt gæstetoilet. Ejerlejlighed er beliggende i én af de højest beliggende ejendomme i Skodsborgparken med ugeneret panoramaudsigt over Øresund.
Boligen som er i en flot indflytningsklar stand, har desuden et kælderrum, mulighed for parkering, er beliggende i gå-afstand til Skodsborg stationen og rundt hjørnet er der mulighed for at nyde godt af de smukke omgivelser på Skodsborg kur og spa Hotel. Der er endvidere fælles strandgrund.

Sagsfakta

Sagsnummer21745
TypeEjerlejlighed
Ejerudgift5.926
Boligareal120 m2
Energimærke: C

Kontakt os

Tlf. 48 21 91 21