Lyngbakken 39 4540 Fårevejle

Solgt

Direkte til Sejerøbugten, fritidshus med suveræn udsigt

Nogle huse ligger bare bedre end andre. Dette ligger helt suverænt godt i første række i Veddinge Bakker, direkte til Sejerøbugten. Her er smukt og området er præget af store skønne naturgrunde og en eksklusiv, fredfyldt plantage-stemning. Denne grund er på 3.404 m2.
Hovedhuset er på 125 m2 - hvoraf de 92 m2 er boligareal. Det er opført i 1998 - et særdeles velholdt hus med store glaspartier på vandsiden, der sørger for at den fantastiske udsigt kommer helt ind i huset. Fra stuen, som hænger sammen med køkkenet, er der udgang til en stor dejlig træterrasse som indbyder til nydelse.
Få meter fra huset ligger endnu en bolig: Et herligt gæste-anneks med 30 m2 bolig fra 2004 i god kvalitet, hvor der er to gode værelser og badeværelse.
Stranden føles meget privat. Her er få mennesker, herligt badevand og fine muligheder for at fiske, sejle havkajak eller måske blive vinterbader.
Ejendommen ligger højt og har fri udsigt over vandet, hvor man bl.a. kan nyde solnedgangene og de eventyrlige farver, som himlen farves i om aftenen.
Her er ca. 1 times kørsel fra Kbh. Området er kendt for sine mange solskinstimer og det særlige lys, som har inspireret talrige kunstnere.

Sagsfakta

Sagsnummer21752
TypeFritidshus
Ejerudgift5.284
Boligareal125 m2

Kontakt os

Tlf. 48 21 91 21