Vollerslevvej 25 4632 Bjæverskov

Solgt

Stor dejlig landbrugsejendom. To gode boliger, 46 hektar ved Køge


En stor karakterfuld ejendom med to herlige boliger og alskens muligheder.
De to boliger er begge to store og rigtig dejlige, præsentable boliger. Den ene er i stuehuset, og den anden er indrettet i en af længerne som er blevet topmoderniseret.
Det er muligt at drive mange former for erhverv fra ejendommen, og her er god plads til både kontor, lager / opmagasinering m.v.
De 46 hektar, svarende til 83 tønder land, som hører til ejendommen, er overvejende agerjord som dyrkes med gode indtægter og EU støtte på det meste. Pt. bortforpagtet til og med høsten 2018. Et stort og meget reelt areal hvor der også er skønne remisser til vildtet, - en rigtig god jagt.
Ejendommen ligger i et geografisk område som har stor økonomisk aktivitet og vækst. Mellem de to vækstbyer Køge og Ringsted, som både erhvervsmæssigt og infrastrukturelt har meget at byde på. Derfor vil denne ejendom være en perfekt placering for mange virksomheder. En god og præsentabel domicilejendom. Eller hvad den også er: To ualmindelig dejlige hjem for to generationer, eller to familier, som godt kan lide at bo i smukke omgivelser lidt udenfor byen med naturen omkring sig.

Bævergård ligger tilpas tilbagetrukket fra vejen omgivet af sin egen jord. En meget klassisk ejendom i smukke proportioner.
Stuehuset er oprindelig fra 1880 og er løbende blevet opdateret. Det har et boligareal på 225 m2. Smukke stuer en suite, højt til loftet, dejligt lys strømmer ind overalt og her er udgang til en super hyggelig have.
I 2006 er der indrettet en ekstra bolig i en af længerne. Denne bolig har et areal på 250 m2, og en moderne planløsning med stort åbent køkken / alrum / stue m.v. En helt nutidig og særdeles god bolig, som indeholder alt hvad man normalt vil drømme om.
Boligerne opvarmes økonomisk med træpillefyr. Fibernet er ved at blive installeret.
En sjælden ejendom med et stort godt jordtilliggende og en god økonomi for ejeren.

Sagsfakta

Sagsnummer21740
TypeBolig/Erhverv, Landejendom / Landbrug
Ejerudgift3.935
Boligareal225 m2
Energimærke: G

Kontakt os

Tlf. 48 21 91 21