Mågevej 6 4581 Rørvig

Solgt

Fritidshus i Rørvig. Førsteklasses kvalitet og tæt på vandet

Et top-charmerende fritidshus i prima materialer. Lyst og indbydende på stor dejlig uforstyrret grund i et eksklusivt område i Rørvig mellem Dybesø og Flyndersø og 200 meter til havet.
Husets boligareal er på 106 m2. Det er opført i 2002, er super hyggeligt og topisoleret , så her er dejligt på alle årstider. Her er varmepumpe, solfanger, som giver varme i huset ( og brændeovn ) - og sælger har haft det opvarmet hele året.
Stue og køkken/alrum hænger sammen i et stort leverum med højt til loftet, som naturligt bliver hele husets samlingspunkt. Her laver man lækker mad, læser, hygger sig og hænger ud. I den anden ende af huset finder man tre reelle værelser og et lækkert badeværelse. Og så er der i øvrigt et ekstra toilet, vaskerum m.v. i tilknytning til den ene terrasse.
Apropos udendørs. Her er både en dejlig have med masser af planter og græsser, og tre herlige terrasser, med hver sin stemning, hvert sit lys, med og uden overdækning m.v. så der er altid et sted hvor det er optimalt at være udendørs alt efter sol, vejr og vind.
Huset har form som et U - og imellem de to ben i U-et er der glasoverdækning. Det giver en utrolig god virkning, skaber et skønt uderum med læ for både vind og regn. Huset er bygget efter svensk forbillede og af langsomt voksende svensk fyr, som kræver minimal vedligehold. Sortmalet og med hvide vinduer. Grunden er på 1.205 m2, og man føler sig meget privat her.
Rørvig er særdeles efterspurgt. Her er et hyggeligt og stemningsfyldt miljø, dejlige restauranter, gode strande m.v.

Sagsfakta

Sagsnummer21759
TypeFritidshus
Ejerudgift1.919
Boligareal106 m2

Kontakt os

Tlf. 48 21 91 21