Næsbyvej 41 4171 Glumsø

Solgt

Ugeneret landejendom med udsigt til Susåen - Midtsjælland


Tilbagetrukket landejendom med suveræn beliggenhed. Man kan se langt, da ejendommen ligger højt og midt i det smukke, kuperede landskab. Her er du omgivet af natur med en fantastisk og uforstyrret udsigt over Susåens dal og slyngninger. Det rige dyreliv er lige udenfor, med alt fra rådyr til fiskeørne og isfugle. En fantastisk og sjælden god jagt- og naturejendom.
Huset er oprindeligt fra 1921 og er en tre-længet ejendom, som er moderniseret til fint nutidigt niveau som et dejligt hjem i en velfungerende ejendom.
Der er udsigt over de smukke omgivelser fra 205 m2 beboelse. Husets centrum er det hyggelige køkken med åben stue og brændeovn. De gode omgivelser præger atmosfæren i hele huset med flere værelser og kontor. Der er plads til familien med flere børn. Der er to badeværelser og stort bryggers.
I længen finder man ekstra rum til værktøj og brænde. I et godt maskinhus på 55 m2 er der indrettet et isoleret værkstedsrum og god plads til ATV eller andre maskiner. Her ville også være mulighed for at lave et par gode hestebokse
Rundt om ejendommen ligger egne 10 hektar jord (18 tønder land). Det meste dyrkes i dag. Såfremt køber ikke ønsker at drive landbruget selv, kan jorden bortforpagtes, så man kan nøjes med at modtage lejeindtægten og nyde de dejlige omgivelser.
Ejendommen er ajour i forhold til daglig anvendelse med indlagt fiber, vandværksvand m.v.
Geografisk er man lige syd for Sorø og Ringsted, tæt på Glumsø. En by med mange faciliteter og gode togforbindelser.

Sagsfakta

Sagsnummer21753
TypeBolig/Erhverv, Landejendom / Landbrug, Lystejendom
Ejerudgift1.751
Boligareal205 m2
Energimærke: F

Kontakt os

Tlf. 48 21 91 21