Næsbyvej 41 4171 Glumsø

Jagt- og naturejendom. Midt i naturens skønhed - Midtsjælland


En landejendom med suveræn dejlig beliggenhed. Den ligger tilbagetrukket og for sig selv, midt i det smukkeste kuperede landskab. Og den ligger højt, så man kan se langt. Overalt er man omgivet af naturens farver og en betagende, uforstyrret udsigt over Susådalen og Susåens slyngninger. Det er sjældent at finde så ugeneret et sted, med så mange naturoplevelser helt tæt på. Her er alt fra rådyr til fiskeørne. En fantastisk og sjælden god jagt- og naturejendom
Huset er en tre længet ejendom, som oprindelig er fra 1921, men er moderniseret til et rigtig fint nutidigt niveau til et dejligt hjem og en velfungerende ejendom.
Her er 205 m2 beboelse med fuld udsigt over de smukke omgivelser. Huset er velindrettet med en hyggelig kerne af åbne stuer og køkkenområde. Atmosfæren i hele huset er præget af de gode omgivelser. Flere værelser, kontor m.v. betyder at man kan være en familie med op til 4 børn uden problemer. To badeværelser, stort bryggers m.v. I længen finder man ekstra værkstedsrum m.v. og en stor dobbelt carport. Og tæt på huset ligger et godt maskinhus på 55 m2. Rigtig praktisk til ATV´en - og en god overskuelig størrelse. Her kunne også sagtens indrettes et par gode hestebokse.
Ejendommen er omgivet af sine egne 10 hektar jord ( 18 tønder land ), hvoraf det meste dyrkes.
Fiber er indlagt, her er vandværksvand m.v. - så ejendommen er ajour i forhold til daglig anvendelse.
Det er muligt at købe yderligere et engareal på ca. 3 hektar langs åen ( 5,3 tønder land ) for kr. 485.000,- Det grænser op til nærværende ejendoms jord.
Ejendommen ligger nær Næsby, udenfor Glumsø, som bliver en central by i de nye togforbindelser som er under etablering, med hurtig adgang til København.

Sagsfakta

Sagsnummer21753
TypeBolig/Erhverv, Landejendom / Landbrug, Lystejendom
Pris4.995.000
Ejerudgift1.733
Boligareal205 m2
Energimærke: F

Kontakt os

Tlf. 48 21 91 21