Tystrupvej 23 4250 Fuglebjerg

Solgt

Suveræn beliggenhed direkte til Tystrup Sø - syd for Sorø


En helt unik beliggenhed i et landskab, som måske er det smukkeste på Sjælland. Området omkring Tystrup/Bavelse søerne er helt vidunderligt dejligt. Her er store skove og søer, vidunderlig stille og enestående natur som er beskyttet med naturfredning, fuglebeskyttelse m.v. Nu er muligheden der for at erhverve en dejlig villa med bedste beliggenhed i denne smukke natur.
Ejendommen ligger direkte ud til søen, og har sin egen bådebro, så sejlads på søerne og Susåen er pludselig en mulighed. Ligesom synet af havørnen der fanger sig en blishøre, pragtfulde cykel-, vandre- og løbeture er en naturlig del af de oplevelser man får adgang til. Søen er så ren at man kan bade i den - og der er badestrand ret tæt på ejendommen.
Ejendommen ligger i Tystrup, lige syd for Sorø. Her er en sjælden ro, og alligevel relativ kort afstand til eksempelvis Sorø eller Næstved. Grunden er på 1.227 m2.

Boligen ligger højt og har en forrygende god udsigt. Den er vinkelbygget og rummer 236 m2 bolig fordelt på 2 plan. Her er anvendt gedigne materialer og gode træsorter, så ejendommen passer godt til området. Her er et delvis åbent køkken, som går over i spisestue og stuen med pejs og ikke mindst suveræn udsigt over søen - og udgang til den terrasse, der ligger mellem de to længer, mod søen. Man er fuldkommen ugeneret, og det føles som om man er i sin egen luksuriøse verden midt i naturen. Endvidere gæstetoilet og 2 værelser - det ene med eget badeværelse. På 1.salen er stue / kontor eller hvad man har lyst til at anvende det gode rum til, 3 værelser samt badeværelse.

Terrassen mod søen og bådebroen har helt sin egen stemning. Det er ganske vidunderligt at sidde her, nyde stemningen, en kop te, eller spise sin veltillavede mad med denne uovertruffne udsigt over søen. En lille sti fører ned til ejendommens bådebro, hvor det er oplagt at have en lille båd eller et par kajakker liggende. Her er endda et elektrisk spil, som kan hjælpe med at hive båden på land!

Sagsfakta

Sagsnummer21764
TypeVilla
Ejerudgift3.376
Boligareal236 m2
Energimærke: C

Kontakt os

Tlf. 48 21 91 21