Musvågestien 18 3300 Frederiksværk

Solgt

Fritidshus med zen-stemning midt i naturen, Tibirke

Holder du af stilhed, naturens lyde, uspoleret udsigt, fugleoplevelser og et utrolig smukt lys, så er dette fritidshus noget for dig. Her er svaret på mindfullnes i praksis - et fuldkommen unikt og vidunderligt sted med ro.
Huset er blevet færdig her i 2017 og har et boligareal på 104 m2. Det ligger ved Tibirke Sand i Nordsjælland som det bedst placerede og yderste hus ud mod Arresø. Det står på pæle, svæver malerisk og udsigten er suveræn - helt uden noget der forstyrrer. Her er en naturlig afslappet atmosfære i særdeles smukke omgivelser.
Et minimalistisk og alligevel luksuriøst hus, som falder godt ind i naturen, og som man med det samme kan flytte ind i og nyde. Velisoleret og oplagt at anvende på alle årstider. Der er træterrasse rundt om huset, så alt efter sol og vind kan man placere sig hvor man vil. Indvendig nyder man godt af at der er store vinduespartier overalt, som åbner op for masser af lys og inviterer naturen indendørs. Planløsningen er enkel og åben. Det meste af huset hænger sammen, og man er her for at være sammen. Her er hyggeligt. Stuen samler hele huset, har flere afdelinger med forskellige stemninger og den ender i en imponerende glasstue. Køkkenet ligger i forlængelse af stuen og er lyst og lækkert. Et rigtig dejligt soveværelse med fuld naturudsigt og udgang til terrasse - lækkert badeværelse, bryggersrum, hems m.v.
Grunden er på 2043 m2 og fortsætter uden synlige skel videre ud i naturområdet.
Et atypisk hus, hvor man er helt uforstyrret og virkelig kan nyde naturens skønhed. Sjældent at finde, og helse for sjælen for den rigtige familie.

Sagsfakta

Sagsnummer21767
TypeFritidshus
Ejerudgift2.567
Boligareal104 m2

Kontakt os

Tlf. 48 21 91 21