Skredbjergvej 20 4500 Nykøbing Sj

Solgt

Eksklusiv 4-længet gård nær Rørvig / Nakke. 32 ha

Skredbjerggaard er en ualmindelig præsentabel ejendom, med meget format og et stort boligareal. Den ligger vidunderlig dejligt, - lige ud til Isefjord.
Her er fire smukke sammenhængende længer, som tilsammen danner en sjælden helstøbt arkitektonisk helhed.
Længerne rummer mere end 600 m2, - hvor de 72 m2 i dag anvendes erhvervsmæssigt, og resten som boligareal. Der er således plads til en meget stor familie, flere generationer eller blandet bolig / erhverv m.v. alt efter købers ønsker. Ejendommen rummer masser af fleksible muligheder.
De fire længer hænger sammen, og det giver en skøn sammenhængende følelse at møde det ene smukke rum efter det andet. Her er anvendt gode materialer - f.eks. douglas plankegulve i flere af stuerne, smukke gamle ovne m.v. Gedigent og lækkert - og med masser af lysindfald: Her er vinduer overalt, som lukker de smukke omgivelser indenfor.
På hele ejendommen er her en umiddelbar og meget ægte kreativ stemning. Både i stuerne - og i de særlige rum, der er indrettet i den ene af længerne, hvor der både er atelier med super lysindfald og kreative værksteder. Virkelig gode omgivelser, hvor der er skabt mange dejlige malerier og keramiske værker.
Ejendommen opvarmes økonomisk med jordvarme.

Skredbjerggaard ligger for sig selv i dette betagende landskab. Man fanges ind af stemningen og skønheden. Stilheden og mulighederne for at nyde. Lange gåture, løb- eller cykelture eller en tur langs vandet på hesteryg. Havkajakker på bredden m.v. Her er uendelige muligheder i herlige omgivelser, hvor også fugle og alskens vildt boltrer sig, så det er et eldorado for naturelskere eller jægere.
Tilbagetrukket fra den smukke gård, ligger en stor god lade til alskens formål på 722 m2.
Ejendommen ligger lige syd for Rørvig med fuld udsigt over Isefjorden og med jord, der går helt ned til vandet. Gården er omkranset af sin egen jord - 58 tønder land dvs. ca. 32 hektar med agerjord, skov m.v. og naturligvis en helt suveræn kystlinje mod Isefjord.
EU betalingsrettigheder medfølger. Jorden er forpagtet ud, og kan gøres fri for køber.

Sagsfakta

Sagsnummer21765
TypeBolig/Erhverv, Landejendom / Landbrug
Ejerudgift7.286
Boligareal535 m2
Energimærke: E

Kontakt os

Tlf. 48 21 91 21