Grønnegade 1 3400 Hillerød

Solgt

Eksklusiv villa, centralt i Hillerød

En charmetrold af en ejendom - som er sat i super fin stand. Et nutidigt luksushus i de oprindelige rammer.
Ejendommen er fra år 1700 og er den tidligere ritmesterbolig til Frederiksborg slot. Ældre Hillerødborgere vil også kunne huske at i det ene hjørne af huset, havde hjørnemutter sin lille butik.
I dag er det historiske hus moderniseret til en super eksklusiv bolig i høj kvalitet og en herlig autentisk stil. Her er taget rigtig gode valg - bl.a. med et glasseret tegltag og Dinesens douglas plankegulve i fulde længder i store dele af stueetagen, som med det samme giver en lækker gedigen kvalitetsfølelse, og passer til omgivelserne. Her er gulvvarme m.v. og en vellykket kombination af historiske rammer og nutidig luksus.
Huset har et boligareal på 230 m2 med god loftshøjde og godt lysindfald. Hertil kommer en garage på 39 m2 som er opført i 2014 og et ældre udhus på 24 m2. + et orangeri !

Her er en ualmindelig dejlig atmosfære. En rolig og stemningsfuld helhed, - et hjem, man glæder sig til at komme hjem til.
I stueplan finder man to lyse stuer i forlængelse af hinanden, som ender i et dejligt køkken/alrum med marmorgulv og med udgang til en dejlig terrasse. Rummene hænger sammen, så man kan mærke hinanden uanset at man måske er i gang med hver sine opgaver, hver sit sted. Dernæst er her bl.a. et dejligt badeværelse, to værelser, garderobeværelse m.v. På første sal finder man også et dejligt badeværelse samt yderligere tre skønne lyse værelser, det ene med walk-in garderobe.
I den nye garage er indrettet værksted, så man kan have sine hobbyer i gode omgivelser.
Bygningerne skaber en hyggelig lukket gård med gårdhavemiljø, som er meget idyllisk. Samme hyggelige stemning er der på terrassen foran køkkenet, som ligger i rummet der skabes mellem to af bygningernes gavle. Det er også her, man har et dejligt orangeri.

Huset ligger i et område med begrænset trafik, og meget centralt i Hillerød nær Frederiksborg Slot, Slotsgade m.v. Grunden er 673 m2

Ejendommen er erklæret bevaringsværdig.

Sagsfakta

Sagsnummer21777
TypeVilla
Ejerudgift3.593
Boligareal230 m2
Energimærke: C

Kontakt os

Tlf. 48 21 91 21