Gl. Møllevej 60 3300 Frederiksværk

Fritidshus - direkte til Roskilde Fjord - Hanehoved

Et helt unikt fritidshus. Ejeren har fået en arkitekt til at tegne et super spændende hus, hvor naturens gedigne materialer er tænkt ind i et utraditionelt hus med meget personlighed. Her er man i første række med super udsigt over Fjorden, højt til loftet, forskudte plan og masser af lysindfald.
Huset ligger højt og er solidt, så det passer til den naturskønne placering på en skrånende grund. Det er opført i 2007 med kampesten udvendigt og med mos på taget, ovenlysvinduer af mahogni, kobbertagrender m.v. så det er gode kvalitetsmaterialer. Her er flere dejlige terrasser og uanset om man er inde eller ude drages øjnene mod vandet. Her er der skiftende farver og stemninger over Fjorden og naturskønne kik - f.eks. kan man se til Frederikssund mod syd eller det nærliggende havnemiljø. Der er knap 3 km til Frederiksværk centrum
Grunden er 2.165 m3.
En herlig udsigtsstue med højt til loftet og ovenlys hænger sammen med et stort køkken/alrum - og tilsammen er det husets naturlige hjerte. De smukke omgivelser lukkes ind af store panoramavinduer og soveværelset med vandudsigt og badeværelse ligger i samme niveau.
Herfra kan man f.eks. gå nogle trin ned i hallen/ entreen som er belagt med kinesisk skifer og hvorfra husets tre niveauer kommer til syne. Gode brede trapper og brede døre giver en præsentabel følelse og let adgang. Her er bad og toilet på alle tre niveauer og endda en sauna i kælderen. Flere gode værelser, kontorer m.v. alt efter hvad man skal bruge det til. Her er god plads. Huset er velisoleret og anvendes i dag hele året. Det har et boligareal på 201 m2 og en virkelig god og høj kælder på 147 m2.

Lidt for sig selv ligger en god garage på 50 m2, som er opført i 2008.

Sagsfakta

Sagsnummer21787
TypeFritidshus
Pris5.500.000
Ejerudgift4.466
Boligareal201 m2

Kontakt os

Tlf. 48 21 91 21