Dybesøvej 128 4581 Rørvig

Solgt

Fritidshus ved Dybesø - Rørvig


Dybesø er et af de smukkeste områder ved Rørvig, og nu kan man købe et af de ganske få huse, som ligger lige ved søen og har fuld udsigt. Ikke kun til søen, men også til de skønne solnedgange m.v. som automatisk følger med. Her gir en sundowner ny mening. Velkommen til en ægte følelse af grounding. Mange af os leder efter et sted, hvor man falder til ro. Det er her !! Her er alskens tilbud i nærheden, men fuldkommen ægte naturlighed i omgivelserne.
En af Danmarks aller skønneste sandstrande ligger lige vest for Dybesø. Den når man på 5 minutter på cykel. Her er rent hav og en ægte følelse af sol, sommer og strand, som fra før verden gik af lave. Hele området er besjælet af en særlig stemning. Det ses bl.a. ved at mange end ikke låser deres cykler, når de kommer og aftenbader, men bare stiller cyklerne bag klitterne.
Huset, som kan købes, hedder Klintestuen. Det er opført i 1950, renoveret i 2015 og er på 54 m2. Måske vil man sætte det i stand og udvide det - ( ud over den fine gæstehytte på 16 m2, som allerede er etableret i 2006 ). Måske vil den nye ejer foretrække at sætte et helt nyt hus på dette vidunderlige sted. Grunden er 2.687 m2, og ender i en høj skrænt bagest.

Området kaldes Naturens skarpe Hjørne. Det afgrænses af Dybesø, Korshage, Rørvig Havn og Højsandet. En strækning på 11 kilometer gennem sandflugtsplantage, langs strandsøer, fuglereservat, hestefolde, strand og strandenge, havneidyl og den 15 meter høje indlandsklit Højsandet. Inden for den firkant finder man en storslået mangfoldighed af natur- og landskabstyper og et rigt fugle- og dyreliv, indbegrebet af Rørvig.

Rørvig er kendt og elsket. Et vidunderligt sted. Her er bare super hyggelig stemning. Fra dette hus kan man cykle til havnen og de gode restauranter ad stien langs Højsandet, nærmest uden at møde en bil. Man kan cykle i skoven, næsten helt til Nykøbing, man kan sætte drager op ved Korshage - og gå ture langs strandengen ved Flyndersø, hvor islændere græsser om sommeren og forlener det særprægede landskab og den dramatisk kyststrækning her med en særlig magi. Man kan plukke svampe i sæsonen, ro i kajak, eller se solen gå ned mens man aftenbader fra en stille strand. Utallige skønne og ægte oplevelser.
Hvis man er den sportslige type kan man spille tennis flere steder, gå en runde god golf ved Højby, eller få kajakundervisning i Rørvig Havn. Kunstnerisk kan man besøge nogle af de utallige gallerier og keramikere, der i dag har gjort Odsherred til en sand kunstnerkoloni. Her er fine ting, mindre fine ting, og der er i hvert fald meget at se på.
Kort afstand til en verden med en helt anden stemning, som er en god kontrast til din hverdag. Øverst på skrænten findes en lille terrasse med udsigt over hele herligheden - Dybesø, plantagen, Kattegat, solnedgange i havet - og sommerhuset.

Sagsfakta

Sagsnummer21798
TypeFritidshus
Ejerudgift1.655
Boligareal70 m2

Kontakt os

Tlf. 48 21 91 21