Hesselvej 41 3660 Stenløse

Stor eksklusiv ejendom i Ganløse / Stenløse - Nordsjælland


En virkelig smuk helhed: - Fire længer med blandet bolig / erhverv, som er totalrenoveret i 1995 og efterfølgende, så ejendommen fremtræder imponerende god. En herlig privatbolig, og samtidig oplagt som repræsentativ domicilejendom med gode tilkørselsforhold og mulighed for erhverv, indgang, parkering m.v. uden det generer den private del.

Ejendommen er en af områdets oprindelige, karakterfulde gårde fra år 1800, som i dag er omdannet til en helt moderne, nutidig bolig / erhvervsejendom i de smukke rammer. Her er malerisk og hyggeligt - og det hele er opdateret / velfungerende. Ankomsten er imponerende velanlagt og man føler sig med det samme velkommen.

Den gårdsplads, som dannes af de fire længer, er smagfuldt anlagt med chaussesten, københavnerbelægning mv. Det skaber en særdeles god stemning og samler ejendommen på særdeles kvalitetsfuld vis. Indvendig er ejendommen lys og herlig, som man ønsker sig det i dag.

De fire længer anvendes i dag som følger:
Stuehuset findes i den ene af længerne. Boligarealet er på 279 m2 fordelt på stueplan og 1. sal - en stor dejlig bolig med et centralt køkken/alrum, hyggelig stue, fine værelser / kontor og to gode badeværelser.
To af længerne anvendes i dag erhvervsmæssigt. Her er egen indgang fra bagsiden af ejendommen hvor der er etableret et særdeles pænt/præsentabelt indgangsparti. Erhvervsarealet er på 482 m2 - gode møderum / kontorer m.v. med masser af lysindfald, glaspartier m.v. som gør det til et skønt sted at arbejde og et særdeles præsentabelt sted at møde kunder.
Den sidste længe anvendes til garage, værksted, tidligere staldområde / hobbeyformål. Hertil kommer udhuse m.v. og hele herligheden er omgivet af sin egen mark. Her er 33.096 m3 / ca. 6 tønder land omkring ejendommen, som skaber en dejlig afstand og som f.eks. kan afgræsses af heste eller får.

Det er en ejendom, som har mange anvendelsesmuligheder. Her er god plads og en inspirerende kreativ stemning, hvor gammelt og nyt mødes på succesfuld vis

Sagsfakta

Sagsnummer21782
TypeBolig/Erhverv, Landejendom / Landbrug
Pris14.000.000
Ejerudgift5.009
Boligareal279 m2
Energimærke: B

Kontakt os

Tlf. 48 21 91 21