Ingegårdsvej 50A 4340 Tølløse

Solgt

Særdeles god ejendom til 2-3 generationer, heste, erhverv mv. nær Holbæk


Ingegård er en stor og karakterfuld ejendom, som rummer mange gode muligheder - herunder et meget stort, dejligt boligareal på ialt 530 m2 med bolig for 2 familier. Smukke rammer i et dejligt naturskønt landskab - og tilpas tilbagetrukket fra landevejen, så man er ugeneret i sin egen .

Ejendommen er en stor dejlig landbrugsejendom med 12 tønder land og boliger i høj og nutidig kvalitet, som er lette at flytte ind i. Her er plads til mange mennesker, masser af aktiviteter og ejendommen er velfungerende, har en særdeles indbydende atmosfære. Den er på trods af sin størrelse let at gå til.
Her er god plads og gode driftsbygninger / staldforhold - derfor også oplagt til flere typer erhverv og/eller hestehold.

Gården har meget format, klassiske proportioner og bygningerne danner en særdeles præsentabel helhed. Tre gode længer og et fritliggende stuehus - opført på hvert sit tidspunkt men alligevel i fin harmoni.
Stuehuset har et boligareal på 345 m2. Det kan bruges samlet som en bolig, eller som de nuværende ejere har valgt: Opdelt i to selvstændige enheder på hver sin etage, - pt. anvendt til to generationer. Fælles er at her er gode rum, lyst og rart - og alt hvad man forventer af nutidige dejlige boliger. I stueplan har man den herligste terrasse og en veltilplantet have at nyde lige udenfor stuerne - og på 1. sal er sat en ekstra terrasse i den ene gavl og den herligste udsigt.

Derudover er der for få år siden indrettet endnu en bolig i en af længerne. Denne ekstra bolig har et boligareal på 185 m2 og en spændende åben planløsning med bl.a. masser af lysindfald fra den herligste udestue, som er integreret i stuen. Den store træterrasse står i umiddelbart forlængelse heraf, og giver næsten en følelse af at stuen er forlænget ud i haven store dele af året. Haven om de to længer, der indeholder boligerne, fungerer både hver for sig og sammen. Fælles er bl.a. at her er meget idyllisk og malerisk med sø, kønne omgivelser og intet der generer øjet.

Samlet er her således 530 m2 særdeles gode boliger, som opvarmes økonomisk med pillefyr. Der er på ejendommen indlagt fibernet.

Endvidere stalde, værksted, folde m.v. og i alt 12 tønder land. I det ene hjørne af haven er etableret et lille gæstehus, med sin egen lille have, hvor man kan trække sig tilbage hvis man har brug for lidt fred.

Ejendommen ligger smukt i landskabet, helt ugeneret, godt tilbagetrukket fra landevejen, og omgivet af sin egen jord. En liebhaverejendom af høj kvalitet med masser af muligheder. Trafikalt ligger den godt - lidt syd for Holbæk, nær Tølløse, 5 minutters kørsel til motorvejsafkørsel. Her er flere gode skoler i området, som er meget naturskønt med bl.a. skov, Maglesø og Brorfelde i baghaven.

Liebhaverboliger finder du hos ejendomsmægler Pernille Sams. Vi sælger liebhaveri i særklasse.

Sagsfakta

Sagsnummer21796
TypeBolig/Erhverv, Landejendom / Landbrug, Lystejendom
Ejerudgift5.098
Boligareal345 m2
Energimærke: D

Kontakt os

Tlf. 48 21 91 21