Kyndeløse Strandvej 22 4070 Kirke Hyllinge

Polaris Centret – Unikt, smukt og uanede muligheder

Velrenommeret kursuscenter som ligger i Hornsherreds EU fredede område ved Ådalen ned til Bramsnæs Vig. På toppen knejser en Bautasten fra længst svundne tider og når udsigten over Isefjorden og bugten rammer dig, så ved du hvad begrebet ”Smuk natur” og ”stilhed” betyder. Stedet kan helt reelt mærkes. Ingen forbliver uberørt af den skønhed der hersker her.
Dette pulserende, levende center inspirerer til erhvervsmæssig udnyttelse og vil eventuelt kunne deles af flere. Der er rig mulighed for udlejning med enestående undervisnings- og konferencelokaler, værelser til kursister og lærere, cafe-område m.v. Kun fantasien sætter grænser for hvorledes centret kan benyttes. I øjeblikket går beboere, i tre lyse store boliger, fint i spænd med den internationale atmosfære skabt gennem mange års spændende uddannelser og foredrag indenfor både filosofi, musik og meditation.
Arealet er tæt på 5 tønder land. Den store have omkring ejendommen er nærmest en skøn park med flere ugenerte opholdssteder og fortsætter i markens vilde blomster og græsfolde, der kan afgræsses af heste eller får. Urtehaven er anlagt i cirkler med Bornholmske fliser omgivet af en cirkel af roser.
Anvendelsen er i dag registreret med 793 m2 erhverv, 748 m2 bolig og en tør og høj kælder på 250 m2 der kan udnyttes på flere måder.
Polaris Centret blev grundlagt i 1996 med henblik på sundhed gennem spirituel udvikling, kunst og kultur. Igennem årene har centret udviklet sig med stor succes. I 2004 blev stedet omfattende renoveret. og kun de bedste materialer anvendt. En længe blev revet ned og en helt ny fløj med særlig spektakulære rum blev bygget. Loftet i den store foredragssal Solen (120 pers.) er en kuppel. Man føler virkelig hvorledes den bevidste indretning gør en forskel. Længen omfatter også et stort lyst cafe-område, garderobe, flere toiletter, kontor, professionelt køkken, værelser til overnatning og meget mere.
Book en forevisning, et sted som dette kommer sjældent til salg.

Sagsfakta

Sagsnummer21790
TypeBolig/Erhverv, Lystejendom
Pris12.800.000
Ejerudgift4.505
Boligareal748 m2
Energimærke: C

Kontakt os

Tlf. 48 21 91 21