Arnakkegårds Alle 50 4390 Vipperød

Solgt

Villa ved Holbæk med vidunderlig udsigt over Isefjorden

Lægger du vægt på at bo ugeneret og tæt på naturen ? Ud til åbne marker og med udsigt til Fjorden ? Og alligevel tæt på by, indkøb, skole, rideskole m.v. ?
Dette er en sjælden god mulighed for at få det hele. Her kan man se langt, finde ro i omgivelserne, - og stadig bo rimelig centralt.
Få kilometer uden for Holbæk centrum ligger Vipperød - og i udkanten af dette velfungerende lokalsamfund, med den aller bedste beliggenhed, ligger denne villa. På to af siderne af gruden har man naturen som nabo. Storslået og vidunderligt smuk udsigt over Isefjorden og landskabet. Man er tæt på både vand og skov, med mulighed for de herligste gåture, lystfiskeri, sejlads på fjorden, golf, cykelture m.v. Fra Vipperød er der tog til København eller Kalundborg 2 gange i timen, så også på det punkt fungerer området godt.
Villaen har et boligareal på 234 m2 og er opført i 1980. Hertil kommer en god carport med udhus på ialt 50 m2. Grunden er den yderste mod naturområdet og Fjorden - og derfor den bedst beliggende. Haven vender mod syd og det store ubebyggede område, så det er helt optimalt. En stor skøn grund på 2.355 m2, hvor man kan være meget privat.

Huset er et dejligt gedigent hus i røde mursten, som er indrettet så det kan rumme en stor familie med 2-4 børn. I underetagen er køkkenet i åben forbindelse med et dejligt alrum, som helt naturligt indtager pladsen som det helt centrale rum i huset. Her er rart at være, god udsigt og udgang til en af terrasserne. Dem er der nemlig flere af, i forskellige verdenshjørner. Og det er umuligt ikke at nyde omgivelserne. Øjnene drages helt automatisk ud over det betagende landskab of fjordens vekslende farver. De yderste grundejere har sammen købt det store naturareal, der støder op til grundene, så det er sikret at der ikke bebygges, og at udsigten og freden fortsat vil kunne nydes.
De 234 m2 bolig giver mange indretningsmuligheder, alt efter købers behov. Badeværelse på begge etager og mulighed for værelser / kontorer m.v. En rigtig velfungerende ejendom, hvor man får meget kvalitet og herlighed for pengene. Udhuset med værksted og dobbelt carport er i samme stil, og har også et godt loft.
Her er fibernet, klaokeret, opvarmet med naturgas m.v. og under en times kørsel til København.

Sagsfakta

Sagsnummer21802
TypeVilla
Ejerudgift4.593
Boligareal234 m2
Energimærke: C

Kontakt os

Tlf. 48 21 91 21