Svellebakken 58, Veddinge Bakker 4540 Fårevejle

Solgt

Udsigtssommerhus, Veddinge Bakker - Luksus ved Sejerøbugten


Et dejlig luksuriøst og velholdt sommerhus med skøn udsigt, som er lige til at flytte ind i.
Huset ligger højt med udsigt over vandet, kun få minutters gang fra stranden og Sejerøbugtens dejlige badevand. Udsigten er værd at hæfte sig ved, for lyset, solnedgangene over Bugten og stemningerne det skaber, er helt specielt for området og værdsat af alle som kender det. En sanseoplevelse, som man ikke kan undgå at glædes ved. Lyset har inspireret mange kunstnere i området, som iøvrigt er kendt for at have et meget stort antal solskinstimer i forhold til gennemsnittet i Danmark.

Med dette hus får man et luksushus med en super planløsning. Her er f.eks. tre værelser, to badeværelser, sauna hvis det ønskes ( ovnen er afmonteret, men står i skuret! ), spa, et særdeles godt køkken, som hænger sammen med en dejlig lys stue og masser af udsigt. Ialt 111 m2 boligareal ( opført i 2005) plus 10 m2 udhus.
Store træ-terrasser omkring huset forøger arealet og gør at man tit lader dørene stå åbne, og at grænsen mellem ude og inde flyder sammen i sommerhalvåret, så opholdsarealet bliver endnu større.
Gode udlejningsmuligheder, hvis man har lyst til det. Grunden er på 1580 m2 og skråner let.
Sejerøbugten er iøvrigt også kendt for gode fiskemuligheder for lystfiskere, herlige golfbaner og en uspoleret meget naturlig stemning, hvor man hurtigt slapper af. Et herligt sted at have et sommerhus. Nemt at komme til, og kun ca 1 times kørsel fra Nordsjælland og København.

Sagsfakta

Sagsnummer21805
TypeFritidshus
Ejerudgift3.026
Boligareal111 m2

Kontakt os

Tlf. 48 21 91 21