Oddenvej 232 4583 Sjællands Odde

Ekstraordinær god hesteejendom, direkte til Kattegat

Her får man virkelig value for money. En landejendom, som den nuværende ejer har moderniseret gennemgribende, så den er blevet suverænt dejlig: Smagfuld og spændende. Boligen er personlig, og her er ualmindelig lækkert. En herlig rolig stemning, og den herligste udsigt fra hele ejendommen over Kattegat med hestene på foldene i forgrunden. Her er nutidigt og tidssvarende. Lyset og udsigten er lukket helt ind i boligen, og det er gjort med stor succes, så her er en sjælden god atmosfære.
Tilsvarende for hestene, som i 2015 fik den dejligste nybyggede stald, folde hegnet med robinje- og lærketræ og ridebane med rigtig god bund m.v.
Yderligere er her også en god erhvervsbygning, som er klar til at et firma kan rykke ind. Selv fra denne bygning er der fuld udsigt til vandet. Det er tilladt at drive flere former for erhverv fra en landejendom jvf. planlovens regler.

Boligen er etableret i den oprindelige bygningsskal fra 1927, men det snyder. Her er ca. 270 m2 moderne bolig i rigtig høj kvalitet . Her er støbt gulve og etableret behagelig gulvvarme og ejendommen opvarmes økonomisk med jordvarme. Husets samlingsrum er et stort åbent køkken/alrum / stue - et rigtigt leverum, som er vildt hyggeligt, og som er så godt, at man bliver hængende her. Hårde hvidevarer i høj kvalitet - tydeligvis går sælger op i at lave god mad. Endvidere er her fine værelser, en skøn stue / stort dejligt kontor, tre super skønne badeværelser m.v. Store lyse rum. Fra hele huset har man udsigt over vandet.
Ejendommen er i praksisøkologisk, idet sælger ikke har sprøjtet, men der er aldrig søgt støtte til økologisk drift.

Erhvervsbygningens areal er ca 150 m2 - med bl.a. flere gode rum, køkken, dejligt badeværelse og sågar en sauna med udsigt over vandet. En drøm for enhver vinterbader !! Bygningen er så god og velindrettet at sælger i perioder også har anvendt den til boligformål

Stalden er et kapitel for sig. Den er på 247 m2, og her er store skønne bokse i høj kvalitet som opfylder de nye regler. Syv gode bokse, hvor de fem er store bokse med to folebokse og de to er lidt mindre bokse. Luksus og en rigtig god og pæn stald hvor hestene har det godt. Foderrum, bred staldgang m.v. og en løsdriftafdeling i den ene ende hvor hestene frit kan gå ind og ud. Skønne hegnede folde ( ialt er her ca. 14 tønder land / 77.449 m2 ). En virkelig god, drænet ridebane på 20 X 40 og de skønneste ridemuligheder på stranden og langs vandet.

Ejendommen og beliggenheden går op i en højere helhed. Begge dele er helt i top. Den ligger på Kattegat-siden på Sjællands Odde, og her er en fuldkommen naturlig og uspoleret stemning. Meget ægte, stille og midt i suverænt smuk natur med mulighed for lange rideture på stranden. Her falder sjælen til ro.
Der er masser af gode tilbud i området, øko-produkter, friskfangede fisk og meget mere. ca. Et vidunderligt sted for både mennesker og dyr.

Sagsfakta

Sagsnummer21788
TypeBolig/Erhverv, Landejendom / Landbrug, Lystejendom
Pris7.200.000
Ejerudgift2.180
Boligareal140 m2
Energimærke: C

Kontakt os

Tlf. 48 21 91 21