Skolevej 4 4A 4171 Glumsø

Solgt

Skøn villa, direkte til Glumsø Sø - Midtsjælland


En super charmerende villa med en stor dejlig have og den herligste rolige, naturskønne beliggenhed lige ud til Glumsø Sø. Her er særdeles smukt, hjertesti hele vejen rundt om søen, fuglebeskyttelsesområde, fugleskjul, udsigtsplads m.v. En drøm af en beliggenhed, som kun sjældent kan købes.

Huset har et boligareal på 202 m2, plus en rolig, god stemning. Her er rart at være - en god energi både indendørs og udenfor. Det er opført i 1877 på dette vidunderlige sted, og er siden løbende renoveret og moderniseret til et super dejligt hjem. Køkken / alrum / stue m.v. ligger i forlængelse af hinanden i stueplan med udsigt til søen - samt et godt værelse/hjemmekontor, badeværelse m.v. På 1. sal findes værelserne.
Huset opvarmes økonomisk med pillefyr. Udhus på 24 m2 med værksted.
Det samlede grundareal er på 9.682 m2 - fordelt på to matrikler. Et stort dejligt areal som ligger mod søen med græs, blomstrende buske og træer. Fra både huset og haven er der dejlig udsigt over søen. Haven er hyggelig, og roserne blomstrer i stort antal omkring en. Og det er ikke svært at forestille sig hvor idyllisk det er at sidde i haven på terrassen og spise sin mad, med søen i baggrunden.
Det er oplagt at have sine havkajakker liggende ved bredden, så man også kan nyde området fra søen - og i det hele taget er her alskens oplagte aktiviteter i naturen, som ligger lige uden for døren: Ture på cykel, løb, gåture, fugleture m.v.

Glumsø ligger syd for Ringsted og er en god by med et rigtig velfungerende lokalsamfund med god skole, indkøb, apotek, bibliotek m.v.
Trafikalt er Glumsø ligeledes god med bl.a. gode togforbindelser til Kbh.

Sagsfakta

Sagsnummer21799
TypeVilla
Ejerudgift3.241
Boligareal202 m2
Energimærke: C

Kontakt os

Tlf. 48 21 91 21