Lyngevej 101 3660 Stenløse

Eminent landejendom ved Bastrup Sø - to separate boliger med egne indkørselsforhold, Nordsjælland

En landejendom, som ligger fuldkommen vidunderligt som nabo til Bastrup Sø - med egen badebro, og egen låge~til skoven direkte fra haven. Bedre finder man det ikke. Bastrup Sø ligger i et smukt kuperet landskab (Ganløses opland) med maleriske stemninger og idylliske hesteejendomme. Nærværende ejendom ligger suverænt godt og stemningsfuldt omgivet af både sø, skov og marker.

Ejendommen er oprindeligt et traktørsted ved navn Rosenborg. Den nuværende ejer har med en omfattende plan fra en arkitekt gennemmoderniseret ejendommen til et fantastisk flot niveau. Det er skønne materialer der er valgt, og gode løsninger med tydelig respekt for husets klassiske stil og kønne proportioner. Kongebro naturskiffertag, massive asketræsgulve, store moderne fliser, håndlavet snedkertrappe m.v. Resultatet er særdeles vellykket - luksus midt i naturen med masser af skønhed og stemning. Her er 180 m2 boligareal i hovedhuset - højt til loftet og med masser af lysindfald - lige til at flytte ind og nyde. Huset ligger højt og fra huset er der fantastisk udsigt over søen, ligesom det er tilfældet fra en herlig træterrasse, som er etableret i forlængelse af stuen på vandsiden af huset. Planløsningen er åben og moderne hvor det meste af stueplan er et stort skønt rum der samler køkken, stue og spisestue og vender mod søen - super vellykket. Endvidere kontor / værelse, lækkert badeværelse, stor entre m.v. På første sal er der badeværelse samt 3 skønne værelser, alle med loft til kip og fritliggende hanebånd samt den alle steds nærværende udsigt.
Jorden går helt ned til søen. Her er fortryllende stemning og enestående natur. Bådebroen er renoveret i 2016 og udført i lærketræ. Robåden kan følge med, så man med det samme kan nyde hele pakken”!

Til ejendommen hører ca. 4,5 hektar jord svarende til ca. 8 tønder land. En hyggelig have omringer huset som ligger fuldkommen smukt med skoven som baggrund. Det meste af jorden ligger som et par store græsfolde. Det er oplagt at holde heste her. Området er en del af den beskyttede natur i Naturpark Mølleåen. Et kendt hesteområde med skønne ride muligheder i skovene omkring.

I baghaven har man et ekstra hus med egen indkørsel via lille grusvej. Huset har et registret boligareal på 50 m2 - oplagt som lille senior bolig eller til teenageren som ønsker sit eget. Her er stue, værelse, badeværelse og et lille køkken. Boligen opvarmes med energirigtig varmepumpe. Her er mange anvendelsesmuligheder: Udlejning, erhverv, kontor, gæstehus, au-pair lejlighed eller andet. Endvidere er her et par andre gode bygninger med værksted, garage, hønsehus m.v. - og masser af hyggelige sol- og læ pladser - bålplads m.v.
Alt sammen midt i Nordsjælland, 500 meter fra en rigtig god golfbane (Mølleåens Golfklub) og kun 28 km fra Rådhuspladsen. Et både naturligt og luksuriøst åndehul med en fuldkommen herlig og uimodståelig rolig atmosfære.

Sagsfakta

Sagsnummer21809
TypeLandejendom / Landbrug
Pris8.200.000
Ejerudgift4.457
Boligareal230 m2
Energimærke: C

Kontakt os

Tlf. 48 21 91 21