Kukkerbakkevej 12B 3230 Græsted

Suveræn dejlig ejendom, Nordsjælland

Her er den herligste ejendom man kan forestille sig, med de skønneste detaljer, masser karakter, personlighed og charme. Imponerende at skue med sine røde munkesten og sort bindingsværk. Helt oplagt egnet til repræsentative formål.
Indenfor finder man de dejligste rum med særdeles smukke proportioner, lys og skønhed.
Ejendommen har også en skøn historie: Den oprindelige ejer forærede ejendommen til børnehjælpsdagen i 1953, som ejede den og drev den som institution indtil 1992. Herefter blev den omdannet til privatbolig.
Her er god plads og masser af format i de smukke rum: Næsten 400 m2 boligareal plus 140 m2 kælder. Særdeles præsentable stuer med hver deres atmosfære og charme. En vidunderlig stor stue med pejs og en herlig eksklusiv spisestue eksempelvis. Havestue er der også fundet plads til - i sammenhæng med en virkelig dejlig terrasse. Endvidere stort kontor og talrige værelser, soveværelser, badeværelser m.v. Alt efter hvad køber skal bruge pladsen til er her utallige muligheder.
Huset ligger højt og med vidunderlig udsigt i naturskønne omgivelser. En stor grund, som mod nord åbner mod en storslået udsigt, hvor man kan se meget langt. Samtidig har man også den hygge og læ det giver at man har sin egen skov og en stor skøn have.
En dejlig stor swimmingpool ligger på sin egen terrasse, og huset opvarmes økonomisk med pillefyr og har et godt solcelleanlæg som producerer el.
Grunden er 12.200 m2 dvs. mere end to tønder land som skaber en dejlig plads og privatfølelse omkring ejendommen. Her er en vidunderlig ro. Stor god garage og udhus.

Sagsfakta

Sagsnummer21785
TypeVilla, Bolig/Erhverv
Pris9.850.000
Ejerudgift5.232
Boligareal392 m2
Energimærke: E

Kontakt os

Tlf. 48 21 91 21