Birkedalen 9 3080 Tikøb

Solgt

Fritidshus med storslået udsigt og fantastiske solnedgange over Esrum sø

Esrum sø er et af de smukkeste og mest attraktive steder i Nordsjælland. Nu har man den unikke mulighed, at købe et af de få sommerhuse omkring Danmarks næstestørste og vandrigeste sø, midt i Nordsjælland. Ejendommen ligger som et ud af fire fritidshuse på Birkedalen og har fuld udsigt, ikke kun til søen, men også til solnedgangen og dyrelivet som følger med. Birkedalen er en lukket vej med i alt 5 huse, som ligger tilbagetrukket og er omgrænset af træer, marker og natur. Her høres kun fuglekvidder, søens skvulpen samt vindens susen. Et fantastisk sted at falde til ro efter en travl og hektisk hverdag. Med andre ord, her er besjælet med en helt særlig stemning, som kun kan mærkes ved selv at stå der.

Boligen er på 184 kvm. fordelt på to plan. Huset er opført i 1965 af den nuværende ejer og har et forrygende dejligt lysindfald og super udsigt til omgivelserne. Det er vestvendt og rummer bl.a. 4 regulære værelser, to stuer, stort alrum samt en hyggelig havestue. Her er også et badeværelse på 1 sal. samt et toilet på hver etage.
Huset er bygget med integreret garage og værksted, og er isoleret som et helårshus efter daværende standarder, så det let kan anvendes på alle årstider. Det er velholdt og i den oprindelige stil. Et herligt hus med mange muligheder i de meget unikke omgivelser.
Grunden er 1585 kvm. og er let skrånende med karakterfuld ældre beplantning, hyggelige solkroge og den skønneste urtehave. Til grunden er der mulighed for egen badebro og et lille bådhus til mindre jolle.

Jonstrup ligger som en mindre og utrolig hyggelig lille by mellem Tikøb og Fredensborg, hvilket gør det muligt at nå hertil, på blot 45 min. fra Københavns Rådhusplads. Dette er med til at gøre stedet meget eftertragtet, da afvekslingen fra en travl hverdag til naturfyldte omgivelser kan nås på under en time.

Sagsfakta

Sagsnummer21806
TypeFritidshus
Ejerudgift3.117
Boligareal92 m2

Kontakt os

Tlf. 48 21 91 21