Hornsherredvej 463 4070 Kirke Hyllinge

Solgt

Succesfuldt dansk mikrobryggeri - Hornbeer i Hornsherred


Hornbeer mikrobryggeri er etableret på en smuk landbrugsejendom i 2008 af Gunhild og Jørgen Fogh Rasmussen. Det ligger i et malerisk dansk landskab i Hornsherred, lidt nordvest for Roskilde, og er på alle måder en herlig oplevelse. Velholdt, veludstyret og med god økonomi. En drengedrøm, som er realiseret til perfektion. Hvem har lyst til at videreføre den?

Bryggeriet fik hurtigt fodfæste på markedet for specialøl, og har et meget bredt sortiment. Mere end 25 forskellige øl med harmoni og kant (og humor). Hornbeer er tildelt et utal af danske og internationale priser som bevis på øllets gode smag. Bryggeriet er også 4 gange valgt som Årets Danske Bryggeri. Hovedparten af øllet produceres økologisk.

Hornbeer benævnes som det mest bæredygtige og ressource-økonomiske bryggeri.
Når man brygger øl, bruger man energi til opvarmning og kogning af øllet. Senere i processen bruges energi til nedkøling af øllet. Hornbeer udnytter den naturlige kulde fra jorden til køling. På bryggeriets marker er nedgravet over 600 meter slanger med vand, som trækker kulde ind i bryggeriet til køling af øllet. På taget er monteret solceller, som producerer en stor del af den el, der bliver forbrugt i processen. Når øllet koges, anvendes træ som CO2 neutralt brændsel.

Bryggeriet er etableret i en særdeles præsentabel ejendom, som er super lækker, velholdt og lige til at flytte ind i. Den opført i 2003 og senere. Hvidt, med sortglaseret tegltag og energioptimeret. Det har et jordtilliggende på 21,5 tønder land.
Stuehuset har et boligareal på 229 m2, lyst og indbydende med store skønne rum, vidunderlig udsigt til haven og landskabet samt en super god og fuldt anvendelig kælder med galleri, ekstra badeværelse m.v.
Hver af de to bygninger, der flankerer stuehuset er på ca. 172 m2 og bag den ene af disse bygninger ligger endnu en driftsbygning på 128 m2. De tre erhvervsbygninger rummer forskellige dele af bryggeriets aktiviteter. I stuehuset er alt hvad man forventer af en skøn bolig for en familie - herunder dejligt stort køkken/alrum, flere stuer herunder en herlig havestue m.v.

Prisen omfatter hele ejendommen, incl. bryggeriet (herunder materiel: brygværk, gæringstanke, siloer, fuldautomatisk tapperi m.v. samt rettighederne ) samt et whisky-destilleri, som er i sin spæde start.

Sagsfakta

Sagsnummer21819
TypeBolig/Erhverv, Landejendom / Landbrug
Ejerudgift3.590
Boligareal229 m2
Energimærke: A2020

Kontakt os