Snostrupvej 10 3600 Frederikssund

Solgt

Velbeliggende gård med over 100 tønder land. Herlig natur, sø, agerjord og god jagt, Nordsjælland.

Søgaard ligger særdeles smukt, med udsigt over stort dejligt søområde. Geografisk er vi lige syd for Frederikssund, ca. 40 km fra København. Ejendommen har et jordtilliggende på 108 tønder land / 60 hektar jord - med agerjord, super god jagt, søer med fuglevildt m.v. EU-tilskud medfølger. En meget helstøbt ejendom med god økonomi.
Stuehuset rummer en dejlig klassisk bolig med et boligareal på 233 m2. Fra stuerne, udestuen og haven har man den mest fortryllende udsigt over en stor sø og et naturområde hvor køerne græsser, og hvor talrige fugle skaber liv og skiftende oplevelser. En rigtig liebhaver-beliggenhed med masser af skønhed og utallige muligheder. Stuehuset er opført i år 1900, og er pænt og velholdt. Det flankeres af tre sammenbyggede driftsbygninger, som danner en lukket gårdsplads. Bag disse bygninger ligger yderligere driftsbygninger, som tidligere har været anvendt til stalde m.v. samt en stor god maskinhal.

Søgaard ligger ca 800 meter fra den nye station til Vingebyen, som er i udvikling. Allerede nu er der tale om en særdeles god trafikal placering, hvor den nye Frederikssunds motorvej er på vej (i tilpas afstand fra ejendommen), så der kun er godt ½ times kørsel til København. Og den nye bro syd for Frederikssund er allerede blevet et aktiv for hele området.

Det er lovligt at drive erhverv fra ejendommen, og man vil også kunne indrette yderligere en bolig i en af de eksisterende bygninger. Her er flere gode driftsbygninger, lader m.v.så masser af plads til lager, kontor m.v. og tilsvarende talrige muligheder.
Hvis køber skulle få lyst må man også bygge stuehuset større på dette herlige sted. Op til 500 m2 boligareal.
Ejendommen er stor og er økonomisk en god størrelse. Reglerne om grønt kort er afskaffet, så ejendommen kan købes uden grønt kort. Foruden agerjorden er her gode vildtremiser, eng, skov m.v. så også for en jæger er det en herlig ejendom.

Sagsfakta

Sagsnummer21811
TypeBolig/Erhverv, Landejendom / Landbrug
Ejerudgift4.729
Boligareal233 m2
Energimærke: D

Kontakt os

Tlf. 48 21 91 21