Slangerup Overdrev 11A 3550 Slangerup

Solgt

Hesteejendom ved Slangerup / Nordsjælland. To boliger og fine hestefaciliteter.


En super charmerende ejendom i smukke kuperede omgivelser midt i Nordsjælland. Her er idyllisk og herligt, små veje og flere skønne hesteejendomme, som ligger i denne oase af bakker og natur.
Ejendommen ligger syd for HIllerød, udenfor Slangerup. Her er man i et særdeles harmonisk område med flere smukke og velholdte ejendomme, en herlig snoet vej der forbinder dem, og en følelse af at man alligevel kan være meget privat hvis man har lyst til det.
Her er dejligt for både mennesker og dyr. Og to boliger: En god bolig på 255 m2 i stuehuset, plus endnu en bolig på 100 m2 i en anden bygning. Sidstnævnte har sælger mest anvendt til kontor / erhverv, men begge boligerne kan anvendes separat hver for sig.
For hestene er her også rigtig skønne omgivelser og faciliteter med bl.a. gode folde, stalde med bokse, 20 X 60 meter ridebane og det hele - og rideklub i nærheden, hvor der kan løses ridehuskort.
Til ejendommen hører ca. 7 hektar jord med hegnede folde m.v. ( ca. 12,5 tønder land ).

Ejendommens bygninger ligger hyggelig forskudt fra hinanden, og danner en god helhed med en veltilplantet have, chausse-sten m.v. og fin udsigt til ridebanen og folde. Det fungerer særdeles godt, og danner en rar og indbydende atmosfære. Den store bolig er moderniseret med bl.a. lækkert køkken, badeværelse m.v. og her er to store skønne stuer med masser af plads og udsigt. Den mindre bolig, som anvendes til kontor, er ikke moderniseret i samme grad, men fungerer alligevel fint, og her er hvad der skal være.

Fra ejendommen har man kort vej til både Hillerød, Farum, København og Slangerup.

Sagsfakta

Sagsnummer21800
TypeBolig/Erhverv, Landejendom / Landbrug, Lystejendom
Ejerudgift4.010
Boligareal255 m2
Energimærke: C

Kontakt os

Tlf. 48 21 91 21