Strøvej 84 3320 Skævinge

Solgt

Lystejendom med 2 gode boliger, midt i Nordsjælland


En top charmerende landejendom med 2 gode boliger, midt i Nordsjælland ( Hillerød Kommune ).
Den ene bolig er sat i forrygende god stand indenfor de seneste år ( siden 2005 ) - både eksklusiv og rå på en gang, og på en afslappende, naturlig og meget personlig måde. En kreativ stil, som kan være svær at skabe, og som de fleste falder fuldstændig for. Her er rart at være, og det passer fantastisk godt til omgivelserne. Denne bolig er på ca 200 m2.
Den anden bolig er indrettet i ejendommens oprindelige stuehus fra 1862 og fremtræder som et klassisk stuehus med gode proportioner både inde og ude. Det er løbende moderniseret og vedligeholdt ( bl.a. er der de senere år udskiftet vinduer, filset facader m.v. ) og det er en særdeles skøn bolig med dejligt lysindfald, højt til loftet og meget smukke rum. Her er 270 m2 boligareal. Det er god plads, og 1. salen er endda ikke fuldt udnyttet, så alene i dette hus ville der såmænd sagtens kunne indrettes til to generationer.

De to separate boliger vender ud til hver sin idylliske bondegårds have - så her kan to generationer eller to familier have hver sin attraktive bolig med hver sin have. Man kan være sammen og man kan være hver for sig, som man har lyst. Meget ideelt.
Ejendommen er et perfekt livsstilsvalg for en eller to familier, som gerne vil tættere på naturen uden at komme alt for langt væk.

Ejendommens samlede areal er på 16.214 m2 svarende til ca. 3 tønder land. Her er ridebane og faciliteter til at man kan holde heste, hvis man har lyst. F.eks. er her et par gode bokse, opvarmet saddelrum, løsdriftsstald m.v. Der er også anlagt en 700 meter lang ridesti, som omkranser ejendommen. Perfekt til opvarmning eller til at skridte af. Markerne kunne lige så godt være oplagt til f.eks. fårehold. Hvis man ikke har lyst til at have dyr, kan man lade en af naboerne slå hø på marken.

Driftsbygningerne kan anvendes til utallige formål - herunder lager, værksted, garage, motion, stald m.v. og de omkranser en hyggelig gårdsplads. Man kan leje noget af pladsen ud, ligesom man kan vælge at drive erhverv fra ejendommen. Der er mange muligheder, alt efter købers behov.
Ejendommen ligger i fredelige omgivelser og her er god energi. En inspirerende og stille stemning, som indbyder til kreativitet, nærvær og positive tanker.
Og stadig er man midt i Nordsjælland - tæt på Hillerød og på København.

Sagsfakta

Sagsnummer21808
TypeLandejendom / Landbrug, Lystejendom
Ejerudgift6.018
Boligareal270 m2
Energimærke: G

Kontakt os

Tlf. 48 21 91 21