Klintevej 18, Annisse 3200 Helsinge

Åbent hus
20/1 kl. 14:35-15:00

246 kvm. spektakulær Villa direkte til Arresø

Holder du af stilhed, naturens lyde, uspoleret udsigt til flotte solnedgange, uforglemmelige naturoplevelser eller smukt glitrende lys, når solen spejler sig i søens små bølger, så er denne 246 kvm. store Villa noget for dig. Her er svaret på mindfulness - et fuldkommen vidunderligt sted, hvor naturen danner ramme om din hverdag. Ejendommen er beliggende ved Annisse i Nordsjælland, som det bedst placerede helårshus direkte ned til Danmarks største sø, Arresø.
Ejendommen som er opført i 1967 er på 246 etagemeter fordelt på over- og undertagen. Underetagen, er på 120 kvm. (hvoraf de 25 kvm. er værksted). Planløsningen er enkel og åben, hvilket giver et utrolig godt lysindfald i samtlige rum. Stuen samler hele huset, grundet dets rummelige størrelse og fantastiske udsigt. Køkkenet optræder som et nydeligt og meget lyst rum og fungerer som boligens samlingspunkt i hverdagen. Fra køkkenet er der videre udgang til stor altan med 180 graders ubeskrivelig udsigt.
Her er 4 rigtig dejlige værelser, med en ligeledes betagende udsigt. Velholdt badeværelse, walk-in-closet, gæstetoilet, bryggers og praktisk værksted. Ejendommen opvarmes med en økonomisk varmepumpe (luft-til-vand).

3455 kvm. let skrånende grund med prydende have og egen dam. Her findes smukke træer, ældre beplantning, hyggelige solkroge samt en ca. 80 kvm stor sydlandskinspireret terrasse, med to overdækninger - terrassen er et oplagt sted at nyde morgen eller eftermiddagskaffen.
På grunden finder man en skrænt med udsigtsbænk hvorfra områdets kulisser - som hovedsageligt består af fredfyldt natur - kan nydes helt til solen går ned.

Området præges af en forunderlig sommerhusstemning året rundt. Samtlige boliger i området er af forskellig karakter, hvilket giver et alsidigt indtryk, når man begiver sig rundt. Til områdets grundejerforening, hører et fællesareal med bænk, badebro mm.
Annisse ligger som en lille hyggelig by, få kilometer nordvest for Hillerød i Nordsjælland. Her er kun få min. til motorvejsnettet. Dette er med til at gøre stedet meget eftertragtet, da afvekslingen fra en travl hverdag til naturfyldte omgivelser kan nås inden for rimelig tid.

Sagsfakta

Sagsnummer21825
TypeVilla, Lystejendom
Pris5.950.000
Ejerudgift3.610
Boligareal126 m2
Energimærke: E

Kontakt os

Tlf. 48 21 91 21