Kirkebakkevej 3 4190 Munke Bjergby

Solgt

Eksklusiv gård med repræsentativ bolig, Erhverv og 92 tdl.

Kildegården er en fryd for øjet. Smuk og klassisk. En stor herskabelig gård, som ligger midt på Sjælland, lidt nord for Sorø.
Stuehuset rummer en bolig i særdeles høj og smagfuld kvalitet. Det er opført i 1875, og den nuværende ejer har sat huset i fuldkommen nutidig stand med eksklusive materialer. Boligen er på 345 m2
Tre sammenbyggede længer danner en malerisk sort/hvid helhed omkring gårdspladsen. I længerne er der god plads, og forberedt til let at kunne indrettes til mere aktivt erhvervsareal - fx. showroom, kontor eller lager.

Stuehuset er imponerende. Både udvendig med sin herskabelighed - og indvendig hvor der er indrettet en ultra lækker bolig af høj kvalitet langt ud over det sædvanlige. Her er eksklusivt og stemningsfuldt. Man føler sig velkommen i de smukke omgivelser. Planløsningen er nutidig med store præsentable rum og masser af lys som strømmer ind fra de mange store vinduer.
Køkken / alrummet er imponerende med et stort Kvänum køkken som det centrale, et eksklusivt Ilve gaskomfur med 90 cm elovn og diverse lækre hvidevarer. Et drømmekøkken at lave mad i - og samtidig særdeles dejligt at se på. Rummet er meget længere end selve køkkenet, så her er god plads til spisning, lektielæsning m.v. og herfra er også udgang til en skøn terrasse, hvor der er lagt op til nydelse. Her står grillen - og en pizzaovn er indbygget, som bager de lækreste pizzaer.
Hertil kommer tre præsentable stuer med hver deres stemning og kvaliteter. Smuk højloftet hall som byder velkommen, bryggers, kontor, badeværelse m.v..
På 1. sal finder man en fantastisk masterafdeling som fylder halvdelen af 1. sal. Her er eksklusivt og privat - med badeværelse, terrasse og masser af plads. Ialt tre badeværelser, hvor de to er på 1. sal og tre værelser + masterafdelingen.

Til ejendommen hører godt 92 tønder land / 51 hektar jord med agerjord, pyntegrønt-produktion samt ikke mindst et par idylliske søer. Omgivelser, der sikrer både en rigtig god jagt med en stor bestand af råvildt, dåvildt og god andejagt - samt en god landbrugsmæssig drift på ejendommen.
En stor landbrugsejendom som denne er blandet bolig/erhverv og er en økonomisk fordelagtig måde at bo i herlige omgivelser. Eu støtte medfølger.

Sagsfakta

Sagsnummer21812
TypeBolig/Erhverv, Landejendom / Landbrug, Lystejendom
Ejerudgift4.223
Boligareal345 m2
Energimærke: E

Kontakt os

Tlf. 48 21 91 21