Vinkelhusene 21 4340 Tølløse

Solgt

Særdeles smukt landidyl med nyere driftsbygning og mulighed for hestehold

Her har sælger forvandlet en klassisk og yderst smuk landejendom til en moderne og pragtfuld liebhaverejendom. Der er skabt masser af lys, brugt gode materialer, og samtidig holdt den originale stil, således at det harmonere med det nymoderne på en naturlig og enkel måde. Stuehuset har fået en total istandsættelse og er isoleret efter nyere standarder og opvarmes med gulvvarme via nyere pille fyr, hvilket gør boligen utrolig driftsøkonomisk.

Stuehusets indretning er lys og meget indbydende med en stor hall. Her er store skønne rum og lækre plankegulve. Stort lyst spisekøkken/alrum. Stor og utrolig hyggelig stue med udgang til have. To store værelser med masser af lysindfald. På 1 sal. er der loft-til-kip og en lys og rummelig stue med fransk altan og fantastisk udsigt til omkringliggende marker og egen hestefold. Derudover er der to kæmpe værelser samt et lækkert badeværelse. Atmosfæren er gennemgående i hele huset og grundet rummenes regulære størrelse, gør det boligen nem at møblere.

Driftsbygningen er opført i 2017 og rummer 672 kvm. (33x20 m) og kan indrettes på mange måder. Her har sælger klargjort til hestebokse med oplagt mulighed for fold eller ridebane på gårdspladsen. Drømmer man om erhverv med eget køkken/bad eller blot lagerplads/maskinhus, er her også masser af muligheder. Driftsbygningen er opført så der nemt kan udvides, ved at tilføje flere spærfag.

Endvidere 76 m2 løsdrift (med frostfrit vand), folde m.v. og i alt ca.4,3 tønder land, svarende til ca. 2,4 HA.

Ejendommen ligger smukt i landskabet, helt ugeneret og godt tilbagetrukket fra vejen, omgivet af marker og træer. Trafikalt ligger den også rigtig godt - i Tølløse, få minutters kørsel til motorvejen og ca. 15 minutter fra Roskilde. Fra ejendommen kan man via stisystem gå til Tølløse station på kun 10 minutter hvor København kan nås med kollektiv transport på ca. 40 min. Her er flere gode skoler i området bl.a. 3 privatskoler og 1 folkeskole heriblandt Sejergaardsskolen og flere dagtilbud bl.a. Naturbørnehaven Gl. Tølløse.

Sagsfakta

Sagsnummer21807
TypeBolig/Erhverv, Landejendom / Landbrug, Lystejendom
Ejerudgift3.608
Boligareal249 m2
Energimærke: C

Kontakt os

Tlf. 48 21 91 21