Gadekærvej 6 3400 Hillerød

Solgt

Suveræn dejlig beliggenhed ved Hillerød


En ejendom, hvor både huset og beliggenheden er helt i særklasse.
Her er ualmindelig charmerende, og huset ligger i fredfyldte omgivelser med idyllisk sø i haven og med skoven som nabo. Malerisk og atmosfærefyldt. Og alligevel helt centralt i Nordsjælland, kun få km. fra Hillerød og motorvejstilkørsel til Kbh.

Huset er opført i år 2000 og har et boligareal på 275 m2. Det er et sort træhus med stråtag - og store vinduespartier, der lukker de smukke omgivelser ind i alle rummene. Velholdt og kønt. Og en gennemført lys stil, som på en gang er eksklusiv, afslappet og særdeles præsentabel. Lige til at falde for.
Det er lykkedes at skabe en atmosfære, hvor man bliver helt glad over skønheden og stemningen - både i køkken/alrummet, stuen og i udestuen. På hver sin måde indbyder de til at man hygger sig. Gulvene er lyse plankegulve / lys travertin. Og lyset strømmer ind af de mange vinduer og glaspartier - f.eks. i stuen hvor loftet går helt til kip, eller i udestuen hvor der er glas på tre af siderne. Herfra kan man gå ud på terrassen eller i haven, hvor intet forstyrrer øjet. Kun smuk natur og dejlige omgivelser. En herlig have, en lille sø med en jolle, fuglene der synger og vinden man kan høre i træerne.
Her er god plads. Foruden stuerne er her fire gode værelser, tre badeværelser, sauna, kontor, bryggers m.v. og masser af muligheder.
En carport/garage på 29 m2 rummer også udhus. Grunden er 4.927 m2. Og løbeturen eller turen med hunden er lige uden for døren - hvor Freerslev Hegn ligger med sine mange km. stier på den ene side af ejendommen.

Sagsfakta

Sagsnummer21822
TypeVilla
Ejerudgift4.682
Boligareal275 m2
Energimærke: C

Kontakt os

Tlf. 48 21 91 21