Skamlebækvej 28 4540 Fårevejle

Solgt

Fritidshus med ekstraordinær god stil og vandudsigt. Veddinge Bakker


Et hus, som ejerne har skabt til dem selv, med masser af herlige detaljer. Skønne overraskende valg, som skaber et helt personligt og top-charmerende hus.
Kønt at se på med sine gode proportioner og sprossede vinduer, og placeret på en rigtig hyggelig sommerhusgrund, som ligger så højt, at her er en vidunderlig udsigt over sejerøbugten. Huset ligger tilbagetrukket og meget privat/ugeneret. Det er oprindelig fra 1967 og er fuldkommen om- og tilbygget i 2008.

Her er en kunstnerisk atmosfære både udvendigt og indvendigt. Kreativ, enkel og ekstrem hyggelig. Stuen hænger sammen med køkkenet og er et vellykket stort samlende rum med loft til kip lyse plankegulve og rå materialer. Kun få kan skabe sådanne rammer - men vi kan alle mærke den gode energi de giver fra sig. En central brændeovn sikrer hyggelig varme - og en varmepumpe sørger nemt for at der altid kan være varmt, også hvis man ikke altid bruger brændeovnen. En lille 1. sals etage/hems med fuldt glasparti giver mulighed for en helt anden stemning med endnu bedre vandudsigt, og endnu mere solnedgangslys. Foruden det store leverum er her bl.a. to gode værelser, skabe og et dejligt badeværelse. I 2016 blev lagt nyt tag på. Mulighed for af få fibernet.
Husets boligareal er på 138 m2 og det er velisoleret - oplagt at anvende hele året.
Det ligger ca. 10 minutters gang fra vandet og strandene. Den høje beliggenhed sikrer at man kan se ud over Sejerøbugten og nyde godt af vandudsigten og det særlige lys, som findes i området, som har inspireret talrige kunstnere igennem årene. Et herligt område med en naturlig stemning, hvor man hurtigt falder til ro og nyder de mange hyggelige muligheder. Her er en dejlig have omkring huset og terrasser i flere verdenshjørner. Stor træterrasse bla., som fuldender følelsen af at ude og inde hænger godt sammen.
Grunden er på 2.171 m2 og her er bl.a. også en god garage med udhus.
Er du lystfisker er her gode fangstmuligheder i bugten - andre tager sig en svømmetur i det lækre badevand eller en tur i kajakken. Gode golfbaner i nærheden, cykleture m.v. Ca 1 times kørsel fra København.

Sagsfakta

Sagsnummer21816
TypeFritidshus
Ejerudgift2.463
Boligareal138 m2

Kontakt os

Tlf. 48 21 91 21